Svojoj dragoj izaberi nestašan novogodišnji poklončić!

27.12.2014. 12:02:06

Vrijeme novogodišnjeg darivanja je skoro tu i kako će dečki bolje iskazati naklonost svojoj boljoj polovici nego sa nestašnim poklonom koji će zapravo zabaviti oboje. U nastavku ti donosimo nekoliko praktičnih savjeta koji bi ti trebali pomoći u odabiru izazovnog poklona.

image

Ako ove godine svojoj dragoj planiraš pokloniti izazovan poklon u kojem ćete oboje uživati, KLIKNI OVDJE i provjeri veliki odabir erotskih poklona!

1. Ako nisi siguran, provjeri što tvoja partnerica već ima kod kuće. Prije nego se na brzinu odlučiš na kupovinu, saznaj kakve igračke voli. Možda kod kuće već ima vibrator (dobro, ako ga i ima valjda to nisi zaboravio) koji joj je omiljena igračka, ali svakako moraš provjeriti detalje poput veličine, tipa površine ... Ako već znaš da kod kuće nema ništa slično, pažljivo odaberi igračku kako ne bi završila na dnu ladice.

2. Tražiš konvencionalniji dar? Sjajna ideja je erotsko donje rublje, ali pri odabiru pazi da ističe dijelove tijela kojima se tvoja partnerica ponosi. Prije odabira rublja, svakako moraš provjeriti veličinu. Provjeri rublje koje ima u ladici i zapiši veličine gaćica i grudnjaka, prodavači će ti sigurno znati pomoći.

3. Ako i dalje nisi siguran što odabrati drži se jednostavnosti. Ako se ne možeš odlučiti između igračaka i donjeg rublja, razmisli o poklonima poput masažnih ulja, mirisnih lubrikanata ili erotskih igara koje se igraju u dvoje. Iznenađenje je zajamčeno! A i zadovoljstvo :)

4. Nemoj se sramiti pitati za pomoć. Bez obzira hoćeš li poklon kupiti na internetu ili u fizičkoj trgovini, prodavači će ti rado pomoći i vjerojatno otkloniti neke sumnje i pojasniti karakteristike proizvoda koji te zanimaju.

5. Važna je namjera. Neki se dečki boje da im partnerice neće dar prihvatiti onako kako su oni to očekivali. Ako razmislimo malo dublje – ovakav tip poklona govori zapravo kako želimo našim boljim polovicama osigurati nezaboravne užitke, potvrditi im i dokazati koliko nas privlače i da zapravo samo hoćemo provesti zabavno i nezaboravno vrijeme s nom. Nije li već i to dovoljno? 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe