Kako provesti zimske školske praznike?

22.12.2014. 12:52:10

Ovih dana školarci s nestrpljenjem iščekuju početak zimskih školskih praznika. Neki od njih otići će na višednevno skijanje ili odmor s obitelji dok će drugi ostati i uživati u odmoru kod kuće. Bez brige, praznici, bez obzira na mjesto gdje se provode uvijek mogu biti zabavni i nezaboravni. Roditeljima smo pripremili nekoliko prijedloga aktivnosti tokom školskih praznika!

image

KLIKNITE OVDJE i provjerite ponudu proizvoda za nezaboravne obiteljske zimske aktivnosti!

1. Zabavno sanjkanje

Sanjkanje je jedna od omiljenih dječjih aktivnosti a za uživanje u sanjkanju zaista ne trebamo puno. Bijela padina, sanjke, poklopci ili velike vreće, vesela ekipa i zabava je zagarantirana! Mogućnosti su velike - možete sa cijelom obitelji otići na sanjkanje u večernjim satima, kada sumrak stvara magično okružje, a možete otići i na cjelodnevni izlet i uživati u ljepotama naše zemlje, najpopularnija sanjkališta naći ćete na Sljemenu, u Gorskom kotaru i Lici.

2. Čarobni zimski izleti

Jednodnevni ili višednevni izleti mogu se lako organizirati čak i u susjednim zemljama poput Slovenije ili BiH. lako ćete u blizini naći dovoljno snijega da sa cijelom obitelji možete uživati i u skijanju, sanjkanju, bordanju i drugim omiljenim aktivnostima na snijegu.

3. Izleti u gradove

Zimski praznici ne moraju nužno biti vezani uz snijeg i aktivnosti na snijegu. Ako s obitelji uživate u razgledavanju znamenitosti i oduševljava vas kulturna raznolikost i bogatstvo, organizirajte obiteljski izlet u neki od bližih gradova, a razmislite i o susjednim zemljama i gradovima poput Sarajeva, Ljubljane, Venecije, Mostara ili Beograda.

4. Dječje radionice i predstave

Zimski praznici mogu proteći i u znaku kreativnosti i stvaranja! Brojne kulturne organizacije i udruge u gotovo svim većim Hrvatskim gradovima u vrijeme školskih praznika organiziraju različite radionice i druge aktivnosti za djecu. Raspitajte se i uključite svoje klince u rad neke od tih udruga!

U svakom slučaju, zimske praznike iskoristite za uživanje i druženje s obitelji bilo na otvorenom ili kod kuće, budite veseli i zajedno provedite nezaboravne trenutke!

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe