5 ideja za najljepšu valentinovsku manikuru

14.2.2015. 12:54:59

Pred nama je najromantičniji dan u godini! Valentinovo je dan na kojeg svaka djevojka zaslužuje dobiti cvijet, čokoladu i malo romantike (naravno, isto ide i dečkima). Kakvi su tvoji planovi za danas? Bez obzira na to hoćeš li s dragim otići na gurmansku večeru ili ćeš večer provesti u krugu prijateljica, imamo super ideju – uredi svoje nokte na „valentinovski“ način! U nastavku pogledaj 5 praktičnih savjeta.

image

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ bogat asortiman lakova za nokte za prekrasne manikure na kojoj će ti svi pozavidjeti!

1. Poruke ljubavi

Sjećaš se kako smo u osnovnoj školi svi uživali u primanju i slanju ljubavnih poruka i pisama? Danas nam to možda ne pada na pamet raditi, ali nema razloga da ih se ne sjetiš na svojim noktima. Za pripremu potrebni su ti bijeli i crveni lak za nokte, olovka za nokte u crnoj boji, stare novine i časopisi te alkohol. Nokte najprije premaži bijelim lakom u dva sloja. Odrezane poruke iz novina na nokte ćeš nanijeti tako da ih nakon što se lak osuši namočiš u alkohol 10 sekundi te nakon toga na njih složiš poruke iz časopisa i nakon kratkog vremena ih odstraniš. Poruke će se preslikati na noktima, a ti ćeš imati potpuno jedinstvene nokte!

2. Zaljubljene mačke

Što ako za Valentinovo svoje nokte ukrasiš motivima zaljubljenih životinja? Vrhove noktiju obojite ružičastim lakom za dašak romantike, a na druge dijelove nokta dodajte motive mački. Sve što ti je potrebno su lakovi u odgovarajućim bojama i pribor za crtanje motiva za što ti super može poslužiti zadebljani vrh ukosnice!

3. Srca sa cvjetićima

Možda su uobičajeni motivi srca previše dosadni tvojoj razigranoj osobnosti! U tom slučaju nokte možeš najprije obojiti osnovnom bojom, odličan odabir je ružičasta nijansa crvene. Nokte prvo oboji u osnovnoj boji (možeš kombinirati i dvije osnovne boje, kao što je prikazano na slici). Manjim kistom na svaki nokat nacrtaj srce i to lakom u kontrastnoj boji, a unutrašnjost srca iscrtaj sa pet točkica koje će stvoriti cvjetić. Jednostavnije je nego što se čini na prvi pogled!

4. Srcoliki vrhovi

Ako nisi pretjerano vješta u lakiranju i crtanju po noktima ova je ideja savršena za tebe jer je vrlo jednostavna a istovremeno i efektna. Treba ti prozirni i crveni lak za nokte. Nokte prvo nalakiraj prozirnim lakom, a nakon što se taj sloj osuši, na svakoj strani vrha nokta napravi potez crvenim lakom u obliku elipse. Jednostavno i efektno!

5. Otapajuća srca

Posljednja ideja za valentinovsku manikuru. Nokte prvo obojite u crveno i potom bijelim lakom uz pomoć kista nacrtajte oblik proširenog slova V. Slovo V sa svake strane ispunite u obliku srca i povucite bijelu liniju do vrha nokta – i otapajuća srca su tu!

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe