5 ludih ideja za karnevalske kostime u paru

15.1.2015. 13:16:31

Ove godine nas za maškare čeka posebna prigoda, jer karnevalska subota pada na isti dan kada slavimo Valentinovo - 14. veljače. Zašto ove godine ne ubiti dvije ptice s jednim kamenom i na karneval otići kao par sa svojim odabranikom ili odabranicom? Za tebe smo sastavili neke inovativne ideje za karnevalske kostime u paru!

image

1. Maskirajte se u najomiljeniji obrok

Ako oboje dijelite fascinaciju gurmanskim delicijama za ovogodišnji karneval možete se pretvoriti u vaše omiljeno jelo. Za sve one koji se vole povremeno ogriješiti s brzom hranom, jako dobra ideja je ići kao hamburger i krumpirići ili hotdog i senf. Sudionicima karnevala sigurno će ići slina na usta ako budete jaje na oko i slanina za jednu noć. Ako kostim ne pokriva cijelo tijelo, najbolje je da ispod kostima obučeš nešto usko crne boje.

Izbjegni kupnju karnevalske maske u zadnji tren - KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ponudu zabavnih karnevalskih kostima!

2. Povratak u djetinjstvo s likovima iz bajke

Parovima koji su vjerni tradiciji i romantici, sigurno će biti uzbudljivo pretvoriti se u neke od poznatih likova iz bajki. Možete postati Pepeljuga i njezin princ ili možda Snjeguljica i njezin izabranik srca, a u kostim možete uključiti i djecu ili prijatelje koje pretvorite u 7 patuljaka. Ako vas oduševljava misterij arapskih zemalja, tada su vam najbolji izbor Aladin i princeza Jasmine.

3. Misteriozni ljudi iz Venecije?

Iz gomile ćete se snažno isticati, ako stavite raskošne venecijanske maske ukrašene zlatnom bojom, kamenčićima i perjem. Venecijanska nošnja obično se sastoji od maske koja potpuno pokriva lice, plašt s kapuljačom i veo.

4. Malo drugačiji kraljica i kralj

Ako si u potrazi za idejom koja ujedno prikazuje eleganciju, dok također ističe tvoju zabavnu stranu, tvoj kostim može biti igrača karta, koja je također zabavna opcija za grupu karnevalskih kostima. Prednost je u tome što se kostim igrače karte lijepo uklapa bilo gdje, a u gomili će te sigurno svatko primjetiti.

5. Bijeg u čaroban svijet filma!

S obzirom na činjenicu da govorimo o karnevalskim kostimima u paru, ne možemo zanemariti ideju da se ti i tvoja bolja polovica ili prijatelj pretvorite u bilo koji od poznatih filmskih likova. Samo neke od zanimljivih ideja predstavljaju Adams (Morticia i Gomez), Alisa u zemlji čudesa, Pirati s Kariba, The Flintstones, Popeye i Olive, Štrumpfovi, Shrek i princeza Fiona, princeza Lea i Han Solo iz Ratova zvijezda ... mogućnosti su gotovo beskrajne!

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe