Očisti dom kremom za brijanje

5.2.2015. 14:36:55

Krema za brijanje može se naći u gotovo svakoj kupaonici, jer predstavlja jedan od osnovnih sredstava za njegu svakog urednog muškarca. Ali ono što vjerojatno ne znaš je to da je možeš koristiti i za nešta drugo osim brijanja. Ispod provjeri 5 snalažljivih načina za korištenje kreme za brijanje pri čišćenju!

image

1. Ličiš zidove svog stana? Obično nakon završetka posla na rukama ti ostane dosta boje, što je iznimno teško ukloniti. No, je li to doista tako? Na ruke nanesi kremu za brijanje i za otprilike jednu minutu operi ruke. Na taj način, brzo se rješiš ljepljive i teško odstranjive boje!

Da bi svakodnevno brijanje bilo ugodno za kožu, KLIKNI OVDJE I PROVJERI BOGATU PONUDA SREDSTAVA ZA BRIJANJE!

2. Slavine u tvojoj kupaonici izgubile su svoj sjaj, a ti razmišljaš o kupnji novih? Prvo isprobaj sljedeći trik – na slavinu nanesi malo kreme za brijanje i ostavi da stoji nekoliko minuta. Možeš li vjerovati kako brzo se vratio briljantan sjaj?

3. Imaš jeziva vrata koja stalno škripe i ometaju sve ukućane? Umjesto da trošiš novac i kupuješ namjenska sredstva, na šarke od vrata samo stavi malo kreme za brijanje tako da uđe u svaku pukotinu. I eto ga, problem s škripanjem vrata je uklonjen!

4. Trenutak nespretnosti i nepažnje i na odjeći imaš mrlju? Možda imaš mrlju na tepihu u dnevnom boravku. U oba slučaja, u pomoć ti može priskočiti krema za brijanje koju naneseš na mrlju, malo protrljaš, a zatim sve zajedno temeljito ispereš vodom. Jednostavno, zar ne?

5. Pobrini se da je ogledalo u kupaonici uvijek čisto. Možda ti čišćenje ogledala u kupaonici predstavlja nepoželjan zadatak, jer na njemu ostaju mrlje, ali postoji jednostavno rješenje - ogledalo očistiš jednom tjedno sa kremom za brijanje i svako jutro će te dočekati čisto ogledalo u kupaonici!

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe