Koje knjige ponijeti sa sobom ove godine na plažu?

14.7.2014. 14:35:50

Ljetovanje predstavlja idealno vrijeme za odmor i opuštanje uz dobru knjigu. Tijekom cijele godine imamo uvijek neki izgovor, zašto ne čitamo više, ali ležanje na plaži čak i one najveće zaljubljenike u elektroniku pretvara u knjiške moljce - s klasičnom knjigom ili e-čitačem u ruci. A koji su najbolji naslovi za čitanje ovoga ljeta?

image

Za predstavnice ženskog spola, koje osim ljetnih vrućina, žele neku drugačiju groznicu, u ponudi je nova erotska trilogija autorice Julie Kenner pod nazivom Uzmi me, Oslobodi me i Ispuni me. Po mnogim čitateljima izvrsni romani, koji uključuju elemente strasti, humora, romantike i boli, koji te jednostavno zalijepe za knjigu.

DA TI NA PLAŽI NIKAD NE BI BILO DOSADNO - KLIKNI OVDJE I PROVJERI VELIK BROJ ZANIMLJIVIH KNJIGA!

Možda te razveseli novi bestseler slavnog Dan Browna pod nazivom Pakao, koji je u samo sedam dana srušio sve rekorde, pa čak i prestigao Da Vincijev kod. Knjiga se referira na jedno od glavnih dijela srednjeg vijeka, Božanstvenu komediju autora Dante Alighieri-ja, u kojem se skriva odgovor na spasenje svijeta pred strašnom katastrofom.

Ljubitelji napetih žanrova sigurno će "progutati" Pentagram pisca Joe Nesba, jednog od trenutno najboljih pisaca kriminalistike čije knjige redovito zauzimaju ljestvice najprodavanijih djela. Detektiva Harry Hola u knjizi čekaju novi izazovi, a ništa ne ukazuje na povoljne ishode događaja.

Nježniji spol može jednostavno prikratiti vrijeme na plaži s drugim dijelom trilogije Crossfire uspješne autorice Sylvie Day pod nazivom U tebi. Nove avanture Manhattančanke Eve Tramell i poduzetnika Gideon Crossa su tako zanimljive da je knjiga u SAD-u rasprodana isti dan.

Kao odlična ideja nudi se i hrvatski prijevod međunarodnog bestselera Nestala, autorice Gillian Flynn, koji donosi uzbudljivu priču o nestanku supruge Amy. Nevjerojatni obrati čitatelje stalno drže u neizvjesnosti, pa je zabava zajamčena čak i za vrijeme ljetnih vrućina.

Među zanimljivim prijedlozima za ljetno čitanje naći ćeš niz drugih djela, kao što Čarolija Sylvie Day, Zov kukavice Roberta Galbraith-a i još mnoga druga. Ako još uvijek ne znaš koje knjige uzeti sa sobom na ljetovanje, brzo provjeri stranice svog omiljenog izdavača, gdje zasigurno možeš pronaći popis najpopulatnijih naslova za čitanje ovog ljeta.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe