Majčin dan: 10 ideja za nezaboravan poklon

17.3.2015. 14:52:34

Znaš li da je 10. svibnja Majčin dan? Nikad nije na odmet unaprijed razmisliti i izabrati pravi dar. Pripremili smo za tebe ispod 10 super darova za Majčin dan koji neće ozbiljno stanjiti tvoj novčanik, a mama će se sigurno oduševiti!

image

AKO TVOJA MAMA VOLI KUHANJE, KLIKNITE OVDJE I PRONAĐI SAVRŠENI POKLON!

1. Koliko puta se tvojoj obitelj dogodilo da vam je nakon ručka ili večere u boci ostalo vina, i niste bili u mogućnosti pravilno ga pohraniti za sljedeći put? Taj se problem može riješiti jednom za svagda uz pomoć praktičnog zatvarača za boce, koji je savršena ideja za poklon za bilo koju ljubiteljicu kapljice vina!

2. Ako je tvoja mama više tip osobe koja voli tehniku i kontinuirano prati različite uređaje, možeš joj  olakšati život s univerzalnim USB punjačem. S njim može puniti sve telefone, tablete i MP3 playere i više neće morati brinuti o tome da sa sobom stalno nosi različite punjače.

3. Da li tvoja mama voli uvijek biti lijepa i uredna? Onda joj možeš za Majčin dan pokloniti slatku kozmetičku torbicu, koja će ju pratiti na svakom koraku. Da bi bila što zadovoljnija, odaberi torbicu koja ima više pretinaca i džepova za lakše nošenje i pohranu šminke i drugih stvari.

4. Ako tvoja mama provodi puno vremena u kuhinji, gdje priprema pravu božansku hranu, možeš je razveseliti sa rukavicama za pećnicu. Ne samo da ćeš time pokazati da se brineš za poboljšanje njene sigurnosti tijekom pečenja, nego će tvojoj mami sigurno izmamiti osmijeh na lice svaki put kad ih bude koristila!

5. Sve mame koje su gurmanke na Majčin dan oduševit će daska za sir koja omogućuje lako rezanje i posluživanje najukusnijeg mliječnog proizvoda svih vremena. Gorgonzola, gouda, emmentaler ili camembert - koji je njoj najdraži?

6. Ljeto se polako, ali sigurno približava. Na Majčin dan kao poklon možeš odabrati modernu torbu za plažu, s kojom će zablistati na odmoru! Postoje mnoge boje i dezeni, među kojima možeš zasigurno pronaći onu koja je u skladu s osobnošću tvoje mame.

7. Možeš ubiti dvije muhe jednim udarcem ako se odlučiš za jedinstveni dar hladnjak torbu, koja se u trenutku može pretvoriti u modernu žensku torbicu. Tvoja mama s njom lako ode na piknik i u njoj ponese rashlađeno piće i hranu, a po potrebi se izolirani unutarnji dio  jednostavno ukloni i dobiješ prostranu torbu za kupovinu. Super, zar ne?

8. Svoju mamu možeš, naravno, na njezin blagdan obradovati i sa dobrom knjigom. Možda je za nju pravi izbor kuharica, primjerice, za pripremu božanskih kolača i ostalih pekarskih delicija, a ako voli zdravu hranu i prirodne lijekove pokloni joj knjigu o ljekovitoj kuhinji. Naravno, na izbor imaš velik brojnih književnih djela, s kojima će zaboraviti na svakodnevne probleme i opustiti se.

9. Imamo sjajnu ideju za sve mame koje žele imati svoj dom uređen po najnovijoj modi. Na Majčin dan pokloni joj lijep ukrasni jastuk s printom, možda s motivom elegantnog sata ili karte svijeta, ako tvoja majka voli putovati. No ako tražiš nešto humornog karaktera - dekorativni jastuk u obliku sočne crvene usne!

10. Ako tvoja majka stalno prigovara da obitelj premalo vremena provodi zajedno, možeš joj na Majčin dan pokloniti društvenu igre i uspjeh je zagarantiran. Za obilje zabave odaberi Activity, za one malo odvažnije tu je Drinkopoly, možeš uzeti i Scrabble, Jungle Speed ili druge popularne igre.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe