Šminkom postigni svjež proljetni izgled

25.4.2014. 10:22:17

Topli proljetni dani i rascvjetala priroda već su dobrano među nama. Pravo je vrijeme, ako već nisi, da se oslobodiš teške i tamne šminke na svom licu i prebaciš na nježne proljetne tonove kojima ćeš postići svjež izgled.

image

SPREMNA SI ZA PROLJETNU STILSKU PREOBRAZBU? KLIKNI OVDJE i brzo potraži svu osnovnu šminku za uredan i svjež izgled!

Ovogodišnji proljetni make-up trendovi nikako ne zagovaraju bljedolik izgled već se temelji na zdravoj i sjajnoj puti. Teške pudere u proljetnim i ljetnim mjesecima zamijeni tankim slojem tonirane hidratantne kreme ili se odluči za lakšu verziju pudera. Na lice nanesi nježne pastelne tonove, ove su godine posebno popularni sjajni tonovi – obrazi zdravog sjaja odagnat će sve misli o proljetnom umoru.

Ove godine u modu se vraćaju naglašene i uredne obrve. Prirodnom obliku obrva svatko od nas doda osobni pečat, a uređene obrve utjecat će na za cjelokupan izraz lica. Takozvani „nude“ trend usredotočen je na prirodan izgled, zato uvijek izaberi tek nijansu ili dvije tamnije sjenilo od prirodne nijanse tena. Možeš se poigrati i sa sjajnim nijansama, ali pripazi da sjenilo sa sjajem ne stavljaš na donji kapak.

Nepogrešivi odabir ovog će proljeća biti i eyeliner, lijepo oblikovanom crtom na gornjem kapku možeš definirati oblik svojih očiju. Uz pomoć eyelinera oči možeš vizualno povećati i naglasiti samo moraš biti jako pažljiva kako bi jednaku crtu nanijela na oba oka.

Ako koristiš sjenilo na kapcima maskaru nanesi i na gornje i donje trepavice, a ako koristiš i olovku za oči maskaru stavi samo na gornje trepavice jer ćeš tako postići svježiji izgled lica. Ove godine su vrlo popularni i različit pribor za uvijanje trepavica uz pomoć kojih će oči izgledati otvorenije i živahnije.

Sada kada su ti savjeti za proljetno šminkanje na dlanu trebaš samo malo vježbe i  osvježen proljetni izgled je postignut!

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe