Inovativni načini punjenja pametnog telefona

15.11.2014. 14:35:44

S obzirom da je korištenje pametnih telefona povezalo sva područja našeg života, problem punjenja mobilnih uređaja postao je sve izraženiji. Moramo uzeti punjač sa sobom gotovo bilo gdje da idemo, a kod kuće lako može izbiti svađa, tko će kada puniti svoj telefon. Želiš li isprobati više zabavnih načina punjenja baterija pametnih uređaja?

KLIKNI OVDJE I BIRAJ IZMEĐU VIŠE OD 600 PUNJAČA I BATERIJA ZA PAMETNE TELEFONE!

image

Na tržištu postoji čitav niz inovativnih uređaja koji su podigli punjenje baterija na sasvim novu razinu. Dok neki i dalje koriste obične žice, drugi su otišli korak naprijed i imaju sposobnost punjenja uz pomoć sunca, topline, pa čak i okretanjem kotača.

Svoj smartphone sada možeš lako puniti sa elegantnim prijenosnim punjačem i uživati u hladnom piću ili toplom napitku. Ne možeš zamisliti kako? Provjeri sliku iznad i sve će ti postati jasno!

Ako želiš ubiti dvije muhe jednim udarcem, možeš nabaviti jedinstveni punjač u obliku bonsaija. S njim dobiješ lijepi ukras, a uz pomoć sunčeve svjetlosti možeš napuniti svoj mobilni telefon.

Tražiš ekološki prihvatljiv način punjenja telefona? Pravo rješenje za tebe možda se skriva u punjaču u obliku suncokreta, koji se stavlja pored prozora, a uz pomoći solarnih panela na vrhu koristi besplatnu sunčevu energiju.

Eco-friendly je također inovativni punjač u koji uliješ vodu i staviš ga na ploču za kuhanje, a uređaj toplinu kipuće vode pretvara u električnu energiju, koja onda puni telefon.

Ako često voziš bicikl, možeš instalirati Dinamo sustav kroz koji vlastitim okretanjem pedala proizvodiš energiju za punjenje mobilnog uređaja.Da li ti se punjenje telefona i dalje čini kao dosadan i naporan zadatak?

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe