Muškarci, pripremite se za Dan žena!

6.3.2014. 11:34:50

Svake se godine većina predstavnika muškog spola oko 8. ožujka nađe u nezgodnom položaju bez ideje kako iznenaditi svoje najdraže žene povodom Međunarodnog dana žena. Kako se ne bi još jednom našao u prilici da gubiš živce između policama trgovina, pripremili smo ti nekoliko praktičnih savjeta o tome kako pronaći pravi poklon pripadnicama ljepšeg spola.

image

Svaka žena povodom Dana žena očekuje barem malo pažnje i pozornosti kojom ćeš joj poručiti koliko misliš na nju i koliko ju cijeniš. Iako ste, nadamo se, svoju najdražu obradovali i prigodnim poklonom povodom Valentinova, i 8. ožujak je važan datum na koji ne bi smio zaboraviti. Usredotoči se na male znakove pažnje, važna je namjena  - sigurno nećeš pogriješiti lijepim buketom cvijeća, omiljenom čokoladom ili bombonijerom koju tvoja draga najviše voli. Odličan odabir je i poziv na romantičnu večeru, posebno ako ju možeš pripremiti sam. Uvijek možeš izabrati koji komad nakita i drugih modnih dodataka. Malo intimnija ideja je masaža u intimnosti spavaće sobe prije koje možete popiti čašu šampanjca ili omiljenog vina.

Ne znaš što pokloniti za Dan žena? OVDJE potraži kozmetičke proizvode s kojima ne možeš pogriješiti!

Tvoja partnerica nije jedina žena koja povodom Dana žena zaslužuje poklončić ili mali dar pažnje zato ne smiješ zaboraviti na mamu i sestru. Buket omiljenog cvijeća, nekoliko sati tvog dragocjenog vremena  i opušteni razgovor, obradovat će ju i razveseliti. Možeš ju povesti u kino ili počastiti ručkom ili večerom ili odvesti u kazalište. Sa sobom uvijek možeš ponijeti koji stari album fotografija i s mamom se sjetiti uspomena iz djetinjstva, a razveselit ćeš ju ako joj pokloniš foto album sa zajedničkim trenutcima.

Lijepo bi bilo da malo pažnje pokloniš i svojim dragim prijateljicama ili kolegicama koje možeš počastiti kolačem ili pecivom, izvest ih na ručak ili kavu.  Među najvažnijim osobama u tvom životu je sigurno i tvoja baka, ne trebamo napominjati da ćeš i nju razveseliti cvijećem ili čokoladicom, a osmijeh na lice će joj sigurno izmamiti ako se zajedno prisjetite dogodovština iz tvog djetinjstva. 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe