Fen je samo za sušenje kose? Ne baš!

20.8.2014. 14:52:16

Svakodnevno upotrebljavamo uređaje u njihovoj osnovnoj funkciji i obično ni ne razmišljamo o njihovim alternativnim načinima upotrebe, a u stvarnosti njihove namjene mogu biti tako raznovrsne! Pogledaj na primjer sušilo za kosu – misliš da je namijenjen samo sušenju kose? Pročitaj nastavak i dozvoli nam da te uvjerimo u suprotno. Nikad više nećeš gledati na fen istim očima :)

image

I tvoja frizura može svaki dan izgledati kao da si upravo izašla iz frizerskog salona! KLIKI OVDJE i provjeri ponudu sušila za kosu poznatih proizvođača!

Žuriš se na važan poslovni sastanak i čini ti se da je odjeća koju planiraš obući nemarno zgužvana? Uzmi sušilo za kosu, upali ga, udalji nekoliko centimetara i usmjeri prema odjeći. Učinkovitost ovakvog „glačanja“ovisi dosta o materijalu odječe, ali u većini slučajeva rezultati će odmah biti vidljivi.

Ako u bilo kojem trenutku primijetiš vlagu na ogledalu u kupaonici, rješenje može biti – sušilo za kosu! Jednostavno ga usmjeri prema ogledalu, upali i gledaj kako brzo se vlaga povlači. Sušilo za kosu može pomoći u uklanjanju ostataka ljepila od flastera ili sličnih naljepnica, a idealno je sredstvo za uklanjanje tragova voska koji su nespretno završili na nepoželjnom mjestu.

Sušilo za kosu pomoći će ti i u kuhanju, točnije pripremi kolača poput torti i sličnih slastica. Kada završiš sa nanošenjem glazure upali sušilo za kosu na najmanju snagu i usmjeri ga prema torti – toplina će pridonijeti da sjaju i atraktivnom izgledu glazure.

Ako često lakiraš nokte, proces sušenja noktiju možeš znatno ubrzati korištenjem fena, a toplina sušila za kosu može omekšati i iskrivljen okvir sunčanih naočala. Usmjeri toplinu prema naočalama i kada se okvir zagrije lagano ga savij u željeni položaj.

Možda se ti možeš sjetiti neke druge praktične namjene sušila za kosu?  

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe