Uskrs – sve što je potrebno za jednostavnu pripremu slavlja

31.3.2015. 12:21:26

Veseliš se uskršnjim praznicima? Ako već ne zbog neradnog uskršnjeg ponedjeljka, onda sigurno zbog brojnih delicija koje se svake godine pripremaju povodom Uskrsa, kada će se članovi obitelji okupiti oko bogatog stola. Ako te brine kako ćeš stići pripremiti sve za blagdanski stol, imamo za tebe nekoliko praktičnih rješenja! Predstavljamo ti 5 proizvoda koji će ti sigurno olakšati pripremu pisanica, kolača, uskršnjeg doručka i ručka i drugih poslova koje prate ovaj blagdan!

image

KLIKNI OVDJE i pregledaj ponudu posuđa i kuhinjskog pribora!

1. Kuhalo za jaja Severin – olakšaj si pripremu jaja s ovim praktičnim uređajem za kuhanje jaja koji ti omogućava pripremu 6 jaja odjednom. Sigurno ti je poznata situacija kada jaja puknu tijekom kuhanja? Kuhanjem jaja u ovom uređaju to možeš izbjeći, a osim toga jaja će biti savršeno skuhana do teksture koju želiš – srednje ili meko kuhana jaja s ovim kuhalom neće biti problem.

2. Set noževa za ribu Fiskars – ovaj set za čišćenje ribe sastoji se od oštrog noža za čišćenje ljuski, škara za filetiranje i velike pincete kojom ćete lako ukloniti sve kosti sa filea ribe. Ovaj će vam alat skratiti vrijeme pripreme i obrade ribe koja se tradicionalno jede na Veliki petak uoči Uskrsa.  

3. Mikser Sencor – ovaj će vam svestrani mikser pomoći u pripremi svih kolača i torti koje planirate napraviti ovog Uskrsa! Ako pripremate sirnicu ili pincu onda znate koliko vremena trebate potrošiti na ručno miješanje i pripremu tijesta. Ovaj samostojeći mikser sa inox posudom olakšat i skratiti proces pripreme.

4. Gorenje pekač za kruh – ovaj pekač za kruh pomoći će u pripremi kruha i slastica za Uskrs. S njim ti neće biti nikakav problem pripremiti slatke uskršnje kolače, ali i ukusan i topao kruh za uskršnji doručak ili ručak. Pekač ima čak 12 programa, a jednostavno rukovanje omogućeno je LCD ekranom, ugrađenim mjernim posudicama  i žlicom za doziranje.

5. Multipraktik Bosch – sve sjeckanje, rezanje, usitnjavanje, ribanje i struganje prepustite ovom uređaju. Priprema uskršnjeg ručka proći će jednostavnije nego ikada prije uz pomoć ovog svestranog uređaja! Uz sve navedeno ima i cjedilo za agrume tako da brzo možete pripremiti sve što vam je potrebno. 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe