Kako odabrati najbolji pametni sat u samo nekoliko koraka?

3.9.2014. 14:51:55

Veliki proizvođači, kao što su, naprimjer Samsung i LG, u zadnje vrijeme kao po traci predstavljaju pametne satove, koji su nekako pratitelji pametnih telefona. Iako se satovi razlikuju ovisno o tehničkim karakteristikama i dizajnu, svime je zajednička osnovna namjena - prenošenje informacija, od poziva i poruka do informiranja o društvenim mrežama na vašem zapešću. Bitka između različitih proizvođača nosivih uređaja je počela, a koji pametan sat je najbolji za tebe?

image

Želiš se na pozive javljati putem nosivog uređaja na ruci? KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PONUDU PAMETNIH SATOVA!

S obzirom da je većina pametnih satova zamišljena kao svojevrsni dodatak pametnom telefonu, kompatibilnost s tvojim mobilnim uređajem je ključno pri kupnji. Stoga provjeri da li odabrani sat radi na Android ili iOS sustavu, ili možda na oba.

Svaki kvalitetan pametni sat uz pomoć vibracije na ruci upozorava na dolazne pozive, e-mailove i SMS poruke, da možeš brzo i lako provjeriti da li je potrebno odmah odgovoriti. No, možda ti to nije dovoljno - neki od modela također nude integraciju s društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera.

Želiš da tvoj pametni sat ima točno određene aplikacije? Neki modeli omogućuju desetke različitih aplikacija, dok su drugi više osnovni. Razmisli i o nekim drugim naprednim značajkama za koje želiš da sat ima. S obzirom da su u zadnje vrijeme vrlo popularni razni sportski mjerači, sve više i više proizvođača u uređaje uključuju mogućnost praćenja sportskih aktivnosti.

Ako želiš personalizirati pametni sat, pobrini se da odabereš onaj koji ti omogućava da prilagodiš izgled, kao što je mijenjanje remena. Želiš pametni sat koristiti za obavljanje odlaznih poziva? Mnogo korisnika to očekuje od uređaja, ali to je zapravo daleko od standardne verzije osnovnih modela pametnih satova.

Kada nađeš odgovore na sva ova pitanja, iz niza pametnih satova izaberi one koji imaju sve željene karakteristike, međusobno ih usporedi i na taj način odaberi najbolji uređaj.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe