Najbolji usisavači za one koji pate od alergija

3.5.2017. 11:23:43

Sa proljećem dolazi manje ili više teško razdoblje za sve one koji pate od alergija. Usisavanje je jedno od najboljih načina za pročistiti zrak u kući, baš kao i suzdržavanje od pušenja u zatvorenom, paljenja mirisnih svjećica i štapića te upotreba napa i ventilacija u kuhinjama, kupaonicama i prostoru u kojem se pere i suši rublje.

image

Međutim, ako tvoj usisavač ispušta više prašine i prljavštine nego što usisava, nedvojbeno proizvodi više štete nego koristi. Predstavit ćemo ti zato nekoliko različitih tipova usisavača koji umanjuju takve emisije tijekom upotrebe.

 

1. DYSON usisavač bez vrećice DC52 ALLERGY CARE

DC52 jedan je od rijetkih usisavača koji nikada ne gubi na svojoj usisnoj snazi. Zahvaljujući Dyson Cinetic ciklon tehnologiji – Dysonovoj najučinkovitijoj tehnologiji – nema nikakve potrebe za promjenom vrećice ili pranjem filtera. Zbog svog dizajna usisavač je izrazito okretan, a primjeren je svim vrstama površina. Upravo zahvaljujući patentiranoj Root Cyclone tehnologiji, ovaj usisavač će uhvatiti više prljavštine i alergena nego ijedan drugi, a vani će izbaciti čišći zrak. Model su odobrile brojna društva i fondacije alergičara.

 

 

2. ELECTROLUX usisavač SUPERCYCLONE SCANIMAL 

SuperCyclone usisivač ne koristi vrećicu, a prašinu i nečistoće uklanja brzinom uragana. Snažan protok zraka stvara vrlo brzi vrtlog, koji se pretvara u superiornu usisnu snagu. Pruža maksimalne rezultate čišćenja. Regulacija snage omogućava korištenje potrebne jačine rada. Možete neometano usisavati uz minimalnu potrošnju energije.

 

 

 

3. MIELE usisavač COMPACT C2 ALLERGY ECOLINE PLUS

Dizajniran specifično za osobe koje pate od alergija,Compact C2 Allergy Ecoline Plus ima jaku usisnu snagu i izrazit malu emisiju prašine zahvaljujući inovativnom HEPA 13 filtru koji je standardni dio opreme. Zahvaljujući tom filtru, usisavač može ukloniti 99.999% čestica prašine iz zraka, i to bez straha da će se ona fina prašina nanovo vratiti u okruženje. Lagan je i lako prenosiv, a zbog kompaktnog dizajna lako ga je uredno pospremiti.

 

 

4. MIELE usisavač DYNAMIC U1 ALLERGY PLUS POWERLINE

Ovo je model uspravnog usisavača sa naprednim sustavom filtriranja - HEPA AirClean filtar sa TimeStrip indikatorom zasićenosti, HyClean vrećica za prašinu sa automatskim zatvaranjem, zaštitnom mrežicom i čak 9 slojeva materijala. Iako je uspravnog dizajna, opremljen je nastavcima koji ga čine iznimno fleksibilnim i jednostavnim za korištenje bez obzira na površinu koju treba usisati. 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe