Kako upotrijebiti prazne kozmetičke bočice?

5.11.2014. 13:15:20

Obično su proizvodi koje koristimo za njegu tijela pohranjeni u plastičnim bocama koje se, istina, mogu reciklirati, ali i koje bi se mogle upotrijebiti za nešto kreativnije. Od njih možete napraviti praktične spremnike ili dodatke koji će uljepšati i organizirati životni prostor.

image

Od prazne plastične bočice šampona napravite praktičnu košaricu za pametni telefon koju možete koristiti dok je mobitel na punjenju i time izbjeći spoticanje o žicu punjača. Košaricu možete montirati na svaku utičnicu, a možete ju i originalno ukrasiti.

Ponestalo vam je proizvoda za njegu tijela? KLIKNITE OVDJE i prije kupovine pronađite najbolju ponudu kozmetičkih preparata!

Kada potrošite sredstva za njegu tijela, ostaju vam prazne bočice za koje vam se možda čini da su odslužile svoje i da im je mjesto u smeću. Ipak, uz malo vremena i volje od njih možete napraviti viseće košare za pohranu sitnih predmeta u uredu ili kod kuće.

Od starih bočica gelova za tuširanje koje obično dolaze u raznim bojama možete napraviti maštoviti mobile i postaviti ga u dječju sobu ili u kućnu igraonicu. Plastične boce razrežite na krugove koje možete povezati šarenim trakama. Sve za izradu ovakvog mobila vjerojatno već imate kod kuće!

Znate za šarene sovice koje su proteklih godina postale omiljen motiv na odjeći i raznim drugim dodacima? Od praznih bočica šampona ili tekućeg sapuna možete napraviti vesele sove  (slika na vrhu) koje će oživjeti svaku prostoriju u kući. Upotrijebite krep papir, šljokice, vunu i druge materijale koji vam se nađu pri ruci. 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe