Erotski film za žene?

27.6.2014. 14:29:34

Erotska industrija predstavnicima muškog spola na dnevnoj bazi nudi nove filmske sadržaje, dok su žene, čini se, u tom području donekle prikračene. Ali to nije zbog toga što žene ne zanimaju takvi sadržaji, nego one samo malo drugačije gledaju na erotiku. U filmovima za odrasle zahtijevaju inteligentne likove u koje se lako zaljubiti, neodoljivu strast i vruće seksualne fantazije. Da li još uvijek misliš da su žene komplicirana bića?

image

ŽELIŠ ZAČINITI DOGAĐANJA U SPAVAĆOJ SOBI? KLIKNI OVDJE i provjeri širok izbor erotskih pomagala!

Ne brini, dobrog sadržaja ima više nego previše, samo ga je malo teže  pronaći, jer ti pretraga preko web preglednika ponudi nešto drugačije od onog što si moža želio vidjeti. Evo nekoliko prijedloga erotskih filmova i serija koje su prikupljene od strane samih žena:

1. Serija Bliss nudi niz kratkih epozoda na temelju seksualnih fantazija. Istražujući sve, od odnosa između dviju žena, trojke, voajerizma, ali BDSM tema i tzv "Sastanci iznenađenja."

2. Serija Red Shoe Diaries sadrži neke zanimljive epizode, uključujući, na primjer, Double Dare, u kojoj muškarac i žena, koji rade u uredima jedan nasuprot drugome počinje igrati senzualne seksualne izazove.

3. Fall predstavlja maštovit i poetičan erotski film u kojem se vozač taksija zaljubi u super model, ali priča se ne odvija u kliše smjeru, kao što se možda čini na prvi pogled. Eric Schaeffer se pobrinuo za izvrstan scenarij i karizmatičnu glumu.

4. Femme je djelo filmske pionirke Candida Royalle, koja je jedna od prvih snimala filmove za odrasle sa ženskog stajališta. To je niz prizora, koji uključuju dva čovjeka u umjetničkoj galeriji, koji dijele ženu u estetskom okruženju.

5. Female Fantasies predstavlja pomak u smjeru reality televizije. Tvorci erotskih filmova zapravo su otkrili da žene bolje reagiraju na amaterski video u kojem glume pravi parovi. Loše izmišljene i prisilne erotske scene s mnogo zamjena položaja i bliskih snimaka, predstavnice ženskog spola općenito ne oduševljavaju.

To su samo neki prijedlozi, a područje erotskih filmova za žene sigurno nudi mnogo zanimljivosti.

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe