Kod poplave u pomoć stiže pumpa za prljavu vodu

7.11.2014. 14:48:34

Ove godine pogođeni smo poplavama više puta i, nažalost, sasvim je moguće da ćemo se sa ovim prirodnim katastrofama uskoro ponovno suočiti. Ako se nalaziš na bilo kojem od pogođenih područja, možda si možeš pomoći, tako da kupiš pumpu za ispumpavanje vode i unaprijed olakšaš rješavanje problema.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PONUDU PUMPI ZA PRLJAVU VODU VEĆ OD SAMO 70KN!

image

Pumpe razlikujemo ovisno o primjeni, odnosno one koje služe za pražnjenje bazena, crpljenje kišnice iz cisterne, odvodnju i one za neke druge stvari. U slučaju poplave dobro je imati potopnu pumpu za crpljenje prljave vode iz poplavljenih područja. Takve pumpe međusobno razlikujemo po tome koliko vode može biti iscrpljeno unutar jednog sata, na koju dubinu vode se može uroniti i koja im je maksimalna visina. U slučaju vrlo prljave vode, važan je i podatak koji kaže kolika može biti maksimalna veličina čestica u crpljenoj tekućini (na primjer, 35 mm).

Za crpljenje vode iz poplavljenih područja bitno je odabrati odgovarajuću vrstu pumpe, a određeni uređaji dostupni su već za stotinjak kuna.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe