Bicikli za cijelu obitelj na jednom mjestu

18.5.2015. 11:18:56

Spojite ugodno s korisnim i otiđite na obiteljski izlet biciklom! Pripremili smo ti prijedlog četiri modela kvalitetnih dvokotača za svakog člana obitelji – nešto posebno za djevojčice kojima treba prvi bicikl sa pomoćnim kotačima, crno-bijeli model za nestašne dječake i svestrane treking/brdske bicikle za roditelje.

image

 

1. bicikl za djecu TPT BIKE PANDA BIJELO-ZELENI

Koje dijete neće obožavati ovaj bijelo zeleni bicikl? Ovo je savršeni prvi bicikl na kojem će dijete odraditi svoju prvu vožnju. Pomoćni kotači na skidanje i zaštita za lanac standardni su dio opreme, čak su i gripovi (ručke) prilagođeni graničnikom koji će spriječiti klizanje dlanova. I ručica kočnice je posebno prilagođena maloj dječjoj ruci, a bicikl ima i posebno dizajnirano sjedište.

 

 

2. bicikl za djecu TPT BIKE IDOL CRNO-BIJELI 

Ovaj bijelo - crni dječji bicikl namijenjen je djeci između 7 i 11 godina, odnosno 120 do 135 cm visine. Bicikl dolazi opremljen sa 18 brzina, ručnim Shimano kočnicama i 20 inčnim kotačima. Idol nam se čini idealnim odabirom za dječake vječno spremne na nove avanture i zabavne voženje u društvu obitelji ili prijatelja.

 

 

3. ženski treking bicikl WHEELER CROSS 6.2 LADY

Treking bicikli posljednjih su godina stekli ogromnu popularnost upravo zato što su prilagodljivi svakom terenu. Ovaj Wheeler model Cross spreman je za avanture po makadamu, a odličnim će se pokazati i u užurbanoj gradskoj vrevi. Baš zato mislimo da je idealan odabir za mame koje bicikl voze često i po različitim terenima. Bicikl ima kvalitetnu Shimano opremu i 24 brzine.

 

4. muški brdski bicikl FELT SIX 70 GLOSS BLACK

Ako tražiš idealan muški bicikl, predlažemo da pogledaš brdski bicikl Felt Six 70 u frajerskoj crnoj boji. Radi se o svestranom i izdržljivom brdskom biciklu sa aluminijskom ramom, 27 brzina i kvalitetnom Shimano opremom koja uključuje Shimano Alivio prednji i stražnji mjenjač te Shimano Tektro Draco hidrauličke kočnice.

 

Zašto se isplati imati bicikl? 

Ekipa jednog poznatog hrvatskog proizvođača bicikala nedavno nam je otkrila zanimljivu računicu: 1 sat vožnje bicikla = 2 dana života dulje. Nama je to već dovoljan razlog da se ne skidamo sa omiljenih dvokotača, a ako ti treba još malo uvjeravanja, nema frke – čitaj dalje. Bicikl je najjeftinije prijevozno sredstvo, zauzima malo prostora, ne zagađuje okoliš i pridonosi osjećaju slobode, sklada i ljepote življenja.

Biciklizam je savršene rekreacija za cijelu obitelj, poboljšava izdržljivost i kondiciju, vodi nas putovima kojima prije nismo prošli i  stvara među nama osjećaj zajedništva i uživanja. Obiteljski na biciklu možete uživati na razne načine – od rekreativnih vikend vožnji do omiljenog parka ili slastičarne pa do isplaniranih ruta u prirodi koje će vas odvesti na nezaboravne obiteljske avanture. 

Naravno, kao i kod drugih načina prijevoza i na biciklu treba biti odgovoran i pažljiv. Paziti na pješake, ne voziti izvan iscrtanih staza i biti strpljiv i odgovoran prema pješacima i drugim biciklistima vrijednosti su kojima sigurno želiš naučiti i svoje najmlađe bicikliste. Sigurni smo da ćete zajedno uživati! 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe