Trikovi za uljepšavanje koje bi trebala znati svaka žena

8.9.2014. 14:42:28

Misliš li da već znaš sve glavne trikove za uljepšavanje koji ti mogu pomoći da usavršiš šminkanje? Ovdje smo za tebe pripremili nekoliko praktičnih savjeta koji će ti uvelike olakšati svakodnevnu brigu za tvoj izgled.

image

Pobrini se za besprijekoran izgled za sve prigode! KLIKNITE OVDJE DA PROVJERITE ŠIROKU PONUDU OLOVKI ZA OČI I USNICE...

1. Promjena teksture olovke za oči za lakšu primjenu. Tvoju omiljenu olovku za oči s kojim obično radiš tanku crtu na kapku i koja se obično teško nanosi na kožu, jednu sekundu (doslovno) drži iznad plamena vatre, a zatim pričekaj 15 sekundi da se ohladi. Primjeti kako se mijenja tekstura šminke i postaje sve više poput gela, zbog čega je mnogo lakše nanošenje na kapke.

2. Kapak prije nanošenja sjenila namaži s bijelom podlogom. Uzmi olovku za oči u bijeloj boji i primijeni je na cijeli kapak. Na taj način sjenila u nježnijim tonovima dolaze puno više do izražaja i ističu tvoje oči.

3. Koristi žlicu za ocrtavanje savršenih mačjih očiju. Najprije na vanjski kut oka prisloni dršku žlice i povuci liniju za prvi korak prema idealnom večernjem izgledu. Zatim žlicu okreni tako da pokrije cijeli kapak i zaobljeni vanjski dio žlice iskoristi za stvaranje savršene zakrivljene linije.

4. Istu žlicu upotrijebi kako bi spriječila preslikavanje maskare na gornje kapke očiju. Metalnu žlicu drži tako da prekrije kapak, a zatim nanesi maskaru kao i obično. To je brz i jednostavan način da se izbjegne "packanje" maskare.

5. Uvijač za trepavice ugrij sa sušilom za kosu. Na taj način, uređaj će lakše uviti tvoje trepavice, a također će i dulje stajati uvinute. Sa sušilom zagrijavaj uvijač za trepavice dok ne postrane vruć, a zatim pričekaj malo da se ohladi, ali dok je još uvijek topao počni sa uvijanjem trepavica.

Imaš li možda neku zanimljiviju ideju kako olakšati svakodnevno šminkanje?

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe