Reci zbogom neželjenim dlačicama prije ljeta!

1.6.2015. 14:39:07

S proljećem je došlo vrijeme kada nosimo manje odjeće i pokazujemo malo više kože, čime je nastao vječni problem uklanjanja neželjenih dlačica. Pripremili smo ti prijedloge uređaja za učinkovito uklanjanje dlaka, s kojima na jednostavan način možes sebi omogućiti meku i glatku kožu. Provjeri ih prije kupnje i pronađi najbolje ponude!

image

1. Epilator BRAUN W&D SILK EPIL 7181

Tražiš svestrani uređaj za uklanjanje dlačica? Predlažemo ti BRAUN epilator W&D SILK EPIL 7181, koji ti omogućuje glatku i mekanu kožu te je optimalno prilagođen svakoj vrsti kože. Braun epilator može se koristiti u kadi ili pod tušem uz gel za brijanje za dodatnu ugodnost . Tehnologija zahvata uz kožu omogućuje uklanjanje čak i najmanjih i najtanjih dlačica (0,5 mm) iz korijena. Okretna glava prilagođava se konturama tvog tijela za maksimalnu učinkovitost. Sustav masaže smanjuje osjećaj neugode prilikom i nakon epilacije.

2. Odstranjivač dlačica REMINGTON i-Light IPL 6000

Ako je tvoja koža posebno osjetljiva, preporučujemo ti Remington IPL6000 epilator, razvijen od strane dermatologa, stoga je vrlo nježan prema koži. Odlikuje se tehnologijom IPL, koja se inače koristi u kozmetičkim salonima, ali je također opremljen posebnim senzorom za sigurnost, koji automatski prepoznaje vrstu kože i depilaciju vrši samo na dijelovima koja su za to predviđena. Dodatna prednost je da ovaj epilator mogu koristiti oba spola. U paketu dobivaš 3 IPL svjetiljka, čiji je vijek trajanja 1.500 impulsa.

3. Depilator PHILIPS HP 6540

Predstavnicama ljepšeg spola često je također važan i izgled aparata za osobnu njegu. Za one koje vole eleganciju, predstavljamo set za depilaciju Philips HP 6540 u modernoj bijeloj boji sa zlatnim uzorcima. Set uključuje depilator koji se brine za svilenkasto glatku kožu, nudeći postavke brzine, mlaznice za masažu i vodootporne depilacijske glave. Osim toga, u setu dobiješ i mini epilator za osjetljiva područja i pincetu s ogledalom i svjetlom, da se lakše pobrineš za savršenu depilaciju kao u kozmetičkom salonu.

4. PHILIPS epilator Lumea SC2008/11 IPL

Philips Lumea IPL učinkovito je bežično IPL rješenje koje čini čuda u sprječavanju ponovnog rasta dlačica na licu i tijelu. Nježni svjetlosni impulsi koji se redovito primjenjuju održavaju kožu svilenkasto glatkom svaki dan. Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njezin rast. Uz redovite tretmane uživat ćeš u glatkoj koži svaki dan. S povjerenjem ga upotrebljavaj za uklanjanje dlačica s lica (s gornje usnice, brade i zalizaka) i dijelova tijela poput nogu, pazuha, bikini područja, trbuha i ruku.

Zašto je epilacija bolja nego brijanje?

Brijanje svakako predstavlja lakšu mogućnost, jer možeš ostraniti neželjene dlačice u vrlo kratkom vremenu i na bezbolan način, npr. kod svakodnevnog tuširanja. Ali brijanje može uzrokovati urastanje dlačica, prištiće na koži i druge neugodnosti, a i dlačice kod čestog brijanja rastu brže i postaju tvrđe.

Zbog toga je dlake najbolje uklanjati s voskom ili depilatorom, što je malo bolnije, ali je rezultat dugotrajniji. Depilacija je uklanjanje dlaka iznad površine kože, dok je epilacija odstranjivanje dlačica iz korijena. Epilacija osigurava dugoročniji rezultat, dlake postaju rjeđe i ponekad prestaju rasti. Najučinkovitija metoda epilacije je ona kod koje se trajno uništi folikul dlake, tako da dlaka više ne može rasti. Prije su to radili samo u kozmetičkim salonima, ali danas sa pomno odabranim epilatorom ti postupci mogu se izvoditi i kod kuće.

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe