Istakni se u najboljem kupaćem kostimu za tvoje tijelo!

10.5.2016. 9:00:58

Nisi odabrala kupaći kostim za ovu ljetnu sezonu? Onda je krajnje vrijeme da provjeriš nove trendove 2016 i odabereš najbolji kupaći kostim za tvoje tijelo na kojem će ti sve žene na plaži zavidjeti. Pripremili smo ti ova 4 atraktivne prijedloga koje ne smiješ propustiti, bez obzira da li si na plaži ljubitelj elegancije ili više sportskog stila.

image

 

PROVJERI BOGATU PONUDU KUPAĆIH KOSTIMA >>

 

Ove će godine na sunčanim plažama vladati kupaći kostimi živih boja s tropskim printovima, geometrijskim oblicima i mornarskim nijansama, a kao i prošle godine, neće nedostajati volančića, cvjetnim motiva i životinjskih uzoraka. Osim klasičnog bikinija, koji je među predstavnicama ljepšeg spola i dalje najpopularniji model kupaćih kostima, ove godine ne možeš pogriješiti ni sa elegantnom verzijom jednodijelnog kostima (koji dolazi s zanimljivom kravatom, bilo oko vrata ili na leđima) i grudnjaka bez naramenica. Ovogodišnji trendovi nude nešto i za sve ljubitelje vintage motiva, jer mnoge nove modele kupaćih kostima karakteriziraju uzorci, koji nas nostalgično vraćaju u prošlost.

Kakav kupaći kostim pristaje na tvoj oblik tijela?

Naravno, ovi novi najmoderniji kupaći kostimi sami od sebe ne znače ništa, ako kroj nije usklađen s tvojom figurom. Moraš odabrati model koji prikriva nepravilnosti, a ističe one dijelove tijela s kojima se ponosiš.

S kojim se problemom suočava najviše žena? To su vjerojatno one masne naslage na trbuhu, kojih se tako jako pokušavamo riješiti prije dolaska ljeta! Ako želiš prikriti područje trbuha, ovo ljeto ti je naklonjeno, jer su moderni jednodijelni kupaći kostimi koji lagano stegnu trbuh i na taj način ti osiguraju besprijekoran stas. Najbolji izbor su tamna nijanse kupaćeg kostima.

Ako imaš male grudi, odaberi grudnjak s vodoravnim prugama i volanima, a u slučaju malo većih košarica, radije uzmi grudnjak koji pruža dobru potporu. Najbolji izbor su nešto šire naramenice koje pružaju udobnost, a grudnjak bi trebao biti u neupadljivoj boji.

Imaš snažna bedra i široke bokove? U ovom slučaju, preporučujemo da odabereš tamniji donji dio kupaćeg kostima, a grudnjak da bude atraktivan i upadljiv da skrene pozornost na gornji dio tijela.

 

POTRAŽI IDEALAN KUPAĆI KOSTIM >>

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe