Obavezna odjeća i obuća ovog ljeta za nju i njega

5.6.2015. 13:44:51

Imamo za tebe izvrsne prijedloge odjeće i obuće za muškarce i žene, koji će ovog ljeta zasigurno privući mnoge poglede! Sudeći prema prognozama, dolazi nam vruće ljeto, pa iako na visokim temperaturama mislimo samo o tome kako nam je vruće u odjeći, to ne znači da ne možemo biti odjeveni u skladu s najnovijim modnim trendovima, slažeš li se?

image

1. Smash haljina Olga

U ljetnoj garderobi ne smije ti manjkati šarenih ljetnih haljina, a mi ti predstavljamo ovaj put malo "začinjeniju" verziju. U pitanju je model marke Smash za modne ljubitelje širom svijeta koja obično nudi odjeću sa širokim rasponom živih boja i smjele grafike. Provjeri ženstvenu haljinu s šarenim uzorcima u nijansama ružičaste, smeđe i bijele, koja će zasigurno privući mnoge muške poglede! Ova haljina lijepo ide uz svaku liniju, jer zbog jednostavnog kroja može sakriti nepravilnosti na području trbuha.

 

2. Ipanema Grendha Glam sandale

Želiš pratiti najnovije modne trendove? Ovo ljeto kao jedan od obveznih predmeta su "rimljanke" sandale s puno traka, koje podsjećaju na doba Grka i Rimljana. Možeš odabrati niske ili modele koje dođu sve do koljena. Stoga ne smiješ propustiti Ipanema sandale Grendha Glam u crnoj boji sa prekrasnim zlatnim ukrasima na prednjem dijelu. Vrlo su lagane i udobne za nošenje, stoga ovo ljeto, odaberi rimljanke i na gradskim ulicama pretvori se u princezu ratnicu!

 

3. Muška majica Adidas Originals Superstar Graphic Look Blubir

U muškoj modi ovo ljeto prevladavat će ulični stil. Naš prijedlog je trendy majica Adidas, koja će zasigurno postati vaš omiljeni prijatelj iz ormara ovog ljeta. Na prednjoj strani ima unikatan grafički print Adidas Originals Superstar, zbog kojeg na ulici zasigurno nećeš ostati nezapažen. Majica je izrađena od laganog i prozračnog materijala i vrlo je ugodna za nošenje čak i na vrućim ljetnim danima.

 

4. Muške japanke Adidas Beach Marble M19062

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni udobnu, ali i modernu mušku obuću za sve vrste ljetnih aktivnosti. Oduševile su nas japanke priznate sportske marke Adidas, koje se mogu pohvaliti s posebnom pjenom Eva na gornjoj strani potplate i ergonomskim dizajnom. Muške japanke su dostupni u kombinaciji crne i bijeleboje, što ide lijepo uz svaki stil. Ako si u potrazi za ljetnom obućom koja kombinira udobnost i moderan izgled, s ovim japankama ne možeš pogriješiti.

 

Najpopularniji ljetni trendovi 2015 su...

S modne točke gledišta, ovo ljeto će biti prije svega vrlo razigrano i opušteno, kako u pogledu boja, tako i samih materijala. Na svoje će doći ljubitelji jednostavnih kombinacija koje se mogu opisati jednom riječju kao "hipsterske", a najpopularniji komadi bit će obilježeni linijama u geometrijskim uzorcima i živopisnim printovima. U fokusu će opet biti traper, ali ne samo u klasičnom obliku traperica, jer je to materijal koji ulazi u više formalna područja - vidjet ćemo kostime i elegatne poslovne komade odjeće od trapera.

Među ljetnim bojama ove godine dominirati će žuta u svim mogućim nijansama, od svijetle boje limuna do žarko žute sunca. Ovog ljeta ne možeš pogriješiti s živim cvjetnim uzorcima, koji odlično idu uz sandale i opuštene večeri uz koktele, a među trendovima 2015. možeš naći čak i ženske kombinezone koji crpe svoju inspiraciju u industrijskim zanimanjima, odjeću s dozom mornarske romantike i smione crvene boje.

 

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe