Započni ljeto s novim modnim dodacima!

15.6.2015. 13:45:36

Je li ljeto tvoje omiljeno godišnje doba? Ovo ljeto zabljesni u punom sjaju! Pripremili smo popis trendi modnih dodataka koji će staviti točku na i na tvoj ljetni stil.

image

1. torbica Roxy Sugar me up Acapulco Dots Combo Warm white

Ovo ljeto istakni se s Sugar me up torbicom priznatog branda Roxy koja se odlikuje grafičkim printovima u živim ljetnim bojama. Moderna ženska torba ima kapacitet od 32 litre i nudi veliki glavni džep s patentnim zatvaračem, u kojeg možeš pohraniti sve one potrepštine, bez kojih ne možeš zamisliti svakodnevicu. Bočni džepovi s patentnim zatvaračem su praktično mjesto za pohranu gdje možeš na primjer, staviti obuću za popodnevnu rekreaciju. Torbicu nosiš preko ramena pomoću podesivog remena ili jednostavno u ruci, a njene dimenzije su približno jednake 58 x 28 x 25 cm.

 

2. torba Roxy Sun Seeker Flurite Green

Torba za plažu Roxy Sun Seeker Straw Beach zahvaljujući svojoj velikim dimenzijama, može sadržavati sve što ti treba za odlazak na plažu, ali ujedno i stilski dopuniti tvoj izgled. Torba ima uzorak na pruge i njen dizajn je dotjeran do najmanjih detalja. Napravljena je 100% od papira i ima ručke od konopa. Na prvi pogled impresionira svojim ljetnim bojama i prugama. Njene dimenzije su otprilike 35 x 58 x 38 cm. Pobrini se da sa sobom uvijek imaš sve šti ti treba i da ujedno izgledaš lijepo o moderno.

 

3. Horsefeathers remen Ginger Belt Pink

Prekrasan remen idealan je kao modni detalj na bilo koju kombinaciju, pogotovo zato što je bijele boje koja paše na sve. Horsefeathers remen Ginger Belt Pink izrađen je od prave kože, te će ti trajati zauvijek. Na svom kraju ima utisnut u kožu Horsefeathers logo, što mu daje profinjeni izgled. Definitivno nešto što moraš imati u ormaru ovo ljeto! Duljina remena bez kopče je 120 cm.

 

4. Esprit srebrne naušnice ESER92382A000

Od ljetnih modnih dodataka, ne smiješ nikako zaboraviti na nakit, koji će lijepo nadopuniti tvoju garderobu. Predlažemo ti prekrasne jednostavne Esprit srebrne naušnice ESER92382A000 s kojima ćeš zablistati gdje god da se pojaviš. Idu odlično uz večernje haljine za svečano druženje kao i za dnevne prilike kao što je ispijanje koktela uz more. Naušnice su duljine 20,3 mm a širine 11,1 mm.

 

Kakvi modni dodaci su u modi ovog ljeta?

Što se tiče nakita, ovo ljeto će dominirati romantika – nosit će se kristali, kamenje, perle i cvjetni motivi. Za one malo odvažnije nudi se mogućnost nošenja dvije različite naušnice, što smo mogli vidjeli kod predstavljanja velikih modnih kuća.

Zanimljivi su trendovi na području ženskih torbica koji odbacuju praktične velike torbe te umjesto njih dolaze minijaturne verzije u malim omjerima. Naravno, takve torbice su općenito mnogo manje korisne, a one žene koje žele slijediti modne trendove, u nju još uvijek mogu staviti barem novčanik, kozmetičku torbicu ili svoj pametni telefon.

Među ostalim trendovima na raspolaganju su ti još i veliki geometrijski oblici kao ogrlice, prirodni kamen kao privjesak, metalne narukvice i nakit od drveta.

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe