Pronađi pravi bazen za tvoj vrt - imamo ih za svaki džep!

1.5.2017. 13:43:20

Oduvijek sanjaš o vlastitom bazenu u svom vrtu, ali nemaš dovoljno financijskih sredstava? Možda tvoj san nije tako daleko kao što misliš! U posljednjih nekoliko godina, ponuda bazena i bazenske tehnike se toliko raširila da su također na raspolaganju pristupačne verzije za koje ne treba kopati u zemlju. Pripremili smo ti prijedloge bazena koji su trenutno najpopularniji da se ohladiš u ovim vrućim danima.

PRIJE KUPNJE PROVJERI OVA 4 BAZENA I PRONAĐI NAJBOLJI ZA TVOJ VRT:

image

1. Bestway bazen Steel Frame LIR56272 (671 x 366 x 132 cm)

Provjeri kvalitetu samostojećeg bazena Bestway Steel Frame  kojeg jednostavno staviš bilo gdje u svoj vrtu i jednostavno sa svojom obitelji i prijateljima uživaš u ljetnom osvježenje! Sastoji se od tri jaka sloja PVC-a i poliestera, a podupire ga deset metalnih okvira, otpornih na koroziju. Ugradnja se vrši vrlo jednostavno, ne trebaš alat, samo trebaš međusobno spojiti šipke. Bazen nema oštrih rubova na unutarnjoj strani pa je laminiran.

2. Bestway bazen 56277 okrugli (488 x 122 cm)

Skoro 5 m veliki ultra okrugli bazen Bestway sa svom bazenskom tehnikom za bezbrižno plivanje kod kuće. Bazen ima priložen filter, uložak, podlogu, pokrivalo i lijestve. Jednostavna montaža i mnogo prostora za zabavu tokom čitavog ljeta. Od 3 sloja PVC materijala i poliestera sa potporom od metalnih okvira otpornih na hrđu. Okviri su dodatno ojačani špagom oko bazena. Veličinu bazena možete iskoristiti i za igre na vodi kao što su vaterpolo, odbojka i aerobik na vodi.

3. Vrtni bazen Bestway Fast Set 57166 s filtrom (366 x 91 cm)

Imamo nešto i za one koji ne žele komplicira stvari i žele pronaći jednostavan put za uživanje u vlastitom bazenu u vrtu. Predstavljamo ti brzo podesiv bazen BESTWAY Fast Set, kojeg jednostavno staviš na ravnu i čistu zemlju, napušeš sivi rub (jednostavnom pumpom do 95%), a zatim ispuniš bazen s vodom imaš zabavu za 6 osoba. Izrađen je od armiranog PVC-a i poliestera u tri sloja i laminiran unutra, a priključen na njega je i filter s uloškom. Postavljanje bazena doista ne može biti jednostavnije!

4. Ugradbeni bazen EASYPOOL (600 x 300 x 150 cm)

Tražiš neko trajnije rješenje za ljetno hlađenje u vrtu kuće? Onda je za tebe pravi izbor ugradbeni bazen Easypool, koji nudi dubinu od 150 cm, opremljen je sa stiropornim blokovima preko kojih ide tvornički prilagođena otporna UV folija debljine 0,8 mm. Blokovi pružaju kvalitetnu toplinsku izolaciju, a ujedno omogućuju vrlo jednostavnu izgradnju. Ako odabereš ovaj set, na jednom mjestu dobiješ cijelu instalaciju PVC cijevi, montažu elemenata, poput povratne mlaznice i skimera, podni odvod, ljestve od nehrđajućeg čelika, filc i pješčani filter. Priložene su detaljne upute i skice bazena, koje ti omogućuju da sam sastaviš bazen.

 

Kako ćeš znati kakav bazen odabrati?

Danas je na tržištu bazenske opreme dostupno toliko različitih proizvoda da među njima sigurno možeš naći nešto prikladno za tvoj dom ili vrt. Najjednostavnija opcija je montažni samostojeći bazen, kojeg samo postaviš na željeno mjesto, ispuniš ga s vodom i možeš se početi kupati. Osim toga, imaš za izbor betonske i zidane bazene s PVC oblogom ili sa keramičkim pločicama, što predstavlja bolje trajno rješenje za vodenu zabavu u ljetnim mjesecima. Možda te zadovolji poliesterski bazen, kojeg u jednom komadu doneseš kući i staviš u vrt.

Nakon što odabereš odgovarajući bazen, moraš, naravno, također voditi brigu o održavanju, inače, plivanje neće biti ugodno. Osnovni paket sadrži filter i čistač koji uklanja nečistoće, ali potrebna su ti i razna sredstva za dezinfekciju, prilagođavanje pH vrijednosti i sprječavanje nastanka algi. Što točno trebaš, jednostavno provjeriš u uputama proizvođača.

Još samo par riječi o mjestu postavljanja samog bazena. Najprikladnije mjesto za bazen je ono koje je veći dio dana izloženo suncu i grije vodu, ali i također, puno je zabavnije kupati se na suncu nego u hladu. Sunce također omogućuje da sezona kupanja u tvom vrtu traje dulje. U konačnici, to je ono što želi svaki vlasnik bazena, zar ne?

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe