Neka ovo ljeto bude najbolje do sada

16.6.2015. 14:20:40

Ljetovanje je skoro ovdje i ako imaš djecu, sigurno se pitaš kako im pružiti zabavu na moru, da im ne bude dosadno. Imamo rješenje za tebe! Pripremili smo ti prijedloge za ludu zabavu na vodi, koji pružaju sate i sate igranja, dok se roditelji mogu malo odmoriti.

image

PRIJE KUPNJE PROVJERI RAZNOLIKU PONUDU IGRAČKI ZA VODU - KLIKNI OVDJE!

1. Scooter Rider 91x51

Ako tvoja obitelj voli zabavu na moru ili vodi, imamo za tebe nešto što će zasigurno oduševiti najmlađe. Ne propusti ovaj nevjerojatan skuter na napuhavanje koji će djeci priuštiti sate i sate nezaboravne igre. Opremljen sa čvrstim bočnim rukohvatima za bolje držanje, napravljen od izdržljivog PVC materijala podnosi težinu do 30kg, te je predviđen za djecu od 3 do 6 godina starosti. Jednom kad djeca sjednu na Scooter Rider, nećeš ih moći spustiti, što nije ništa čudno s obzirom da izgleda tako dobro.

 

2. Eurom pištolj na vodu (58 cm)

Što je bolje za ljetnu zabave nego dobri stari pištolj na vodu? Sva nestašna djeca (ali i odrasli) će biti oduševljeni s velikim spremnikom za vodu i tri glave za špricanje koje se brinu da niti jedna žrtva ne ostane suha! Da mlaz vode bude dovoljno jak, možeš se pobrinuti pumpanjem zraka u pištolj. Pištolj na vodu je pogodan za djecu od 5 godina pa nadalje, a odlikuju ga živopisne ljetne boje koje pozivaju na zabavu. Jesi li siguran da im se i ti nećeš pridružiti u ovoj igri?

 

3. Skuter na napuhavanje s vodenim pištoljem Attack Rider

Za djecu koja ne žele da se vodena zabava u bilo koje vrijeme završi, predlažemo vodeni skuter na napuhavanje Attack Rider. Igračka ima držače za ruke kako bi se osigurala udobnost za vrijeme igre, a posebnost skutera je vodeni pištolj koji crpi vodu iz bazena ili mora, tako da vode nikada ne ponestaje. Skuter je potrebno napuhati samo do 95%, jer se pod utjecajem sunca dodatno napuše. Neka se djeca ovog ljeta prepuste zabavi na vodi koja nikada ne prestaje!

 

4. Bestway kit na napuhavanje

Također imamo nešto za sve ljubitelje morskih životinja - Bestway kit na napuhavanje na leđima te udobno vodi preko mora. Igračka dimenzija 163 x 76 cm omogućit će bezbrižno igranje u vodi, a pogodan je za djecu od 3 godine starosti. Za svu djecu, koja bi se u vrućim ljetnim danima rado ohladila u bazenu ili moru, odličan izbor i istovremeno luda zabava!

 

 

Zašto odabrati igračke na napuhavanje?

Igračke na napuhavanje su jedne od najpopularnijih oblika ljetne zabave u vodi. Njihova glavna prednost je da one mogu biti pohranjene u vrlo malom prostoru tako da iz njih jednostavno ispustimo zrak. Dostupne su u različitim bojama, oblicima i veličinama, često su sa motivima popularnih junaka, kao što su u ovom trenutku, na primjer, preslatki Malci.

Ludu vodenu zabavu možeš i ti imati u svom vrtu, čak ti ne treba ni bazen. Djeca mogu pripremiti bitku vodenim balonima ili klizanje na plastici koju poliješ vodom. Naravno, pobrini se za sigurnost najmlađih i ne zaboravi na zaštitu od jakog sunca.

 

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe