Nemaš pravu putnu torbu? Mi imamo rješenje!

9.5.2016. 8:00:57

Vrijeme ljetnih godišnjih odmora je napokon ovdje! A da bi godišnji odmor bio zaista bezbrižan, tvoja prtljaga mora biti dobro zaštićena, slažeš li se? Predstavljamo ti širok spektar kvalitetnih putnih torbi i kovčega koji će postati tvoji omiljeni prijatelji na bilo kojem putovanju. Provjeri neke od naših prijedloga, ali također pogledaj kako ćeš u samo nekoliko koraka naći najbolju putnu torbu za sebe i svoje najmilije.

image

 

POTRAŽI IDEALNU PUTNU TORBU ZA SEBE >>

 

Što trebaš uzeti u obzir prije kupovine putne torbe?

Prije odabira nove putne torbe moraš uzeti u obzir sljedeće stvari: veličinu, tehničke karakteristike, izdržljivost, sigurnost i cijenu. Sama veličina je vrlo važna, jer nitko ne želi torbu koja je ili prevelika ili premalena. Obvezno moraš provjeriti je li teleskopska ručka u skladu s veličinom torbe. Volumen treba biti idealan za tipično trajanje tvog putovanja - na primjer, ako obično putuješ na tjedan dana, torba mora biti dovoljno velika da u nju stane odjeća i sve ostalo za toliko dana. Ako često putuješ avionom, provjeri kolika je dopuštena veličina prtljage u zračnim lukama koje najčešće posjećuješ.

Naravno, za kupnju se možeš odlučiti i na osnovi niza drugih karakteristika. Prije odabira razmisli što ti je od sljedećeg najrelevantnije: boja, rotirajući kotači, teleskopska ručka, broj pretinaca, nepropusnost, dodatne ručke sa strane i na vrhu, trake za pričvršćivanje prtljage, itd.

Ne zaboravi na sigurnost i odaberi putnu torbu s mehanizmom za zaključavanje koji će odbiti potencijalne lopove, a da se u potpunosti osiguraš, odluči se za putno osiguranje koje također pokriva izgubljenu ili ukradenu prtljagu.

A što je sa cijenom putnih torbi? Jer svi znamo da cijene vrlo lako dosegnu vrtoglave iznose. Istina je da, u stvari, za naš prijenosni ormar i nije pametno izabrati najjeftiniju varijantu, ali s druge strane, stručnjaci savjetuju da ne odabereš ni dizajnerske modele koji više predstavljaju modni stil nego kvalitetu, jer su takvi modeli mnogo privlačniji lopovima.

 

PROVJERI PONUDU PUTNIH DODATAKA >>

 

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe