Svijet igara na televizoru

1.12.2014. 14:34:18

Nešto više od same tradicionalne uporabe televizora, dobili smo s prvim europskim televizorom s Android sustavom, proizvedenim od strane Philips-a, pa se samim time i raznolikost uporabe televizije proširila. Android je taj koji će se posebno svidjeti ljubiteljima video igara.

image

Televizori s Android sustavom imaju šestojezgreni procesor, koji je šest puta jači od standardnih. Ova poboljšana snaga omogućuje dinamično igranje bez trzaja, zastoja ili bilo kojih drugih neugodnosti. Preko televizora, koje pokreće Android operativni sustav, pristupi online trgovini Google Play, gdje možeš naći izvanredan izbor igara - od akcije, avanture, pa sve do sporta ili logičkih igara.

Televizori također nude i predinstalirane igre koje su posebno optimizirane za uporabu na TV-u. Njih je moguće igrati s igraćom konzolu, tipkovnicom ili daljinskim upravljačem. Ako se odlučiš za igraću konzolu, priključivanje na TV je vrlo jednostavno; samo uključiš USB kabel konzole u USB ulaz televizora i uživaš u igranju.

Za još bolji doživljaj igranja igara pobrinula se Philips Ambilight tehnologija. Zrake svijetlosti koje zrače iz rubova televizora, nude mogućnost uključivanja „gaming“ načina rada Takve postavke slijede brze pokrete na zaslonu i prenose doživljaj na cijeli prostor. Pravi igrači sigurno neće propustiti ovu funkciju!

Više informacija možeš naći ovdje ili na Facebooku Philips Hrvatska.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe