Ne zaboravi na ovaj školski pribor!

12.8.2015. 14:50:32

Hvata te panike zbog kupnje školskog pribora stoga izbjegavaš taj zadatak? Provjeri nekoliko jednostavnih koraka, kako obaviti kupnju opušteno i bez brige! Za tebe smo pripremili prijedloge školskog pribora, koje ne smiješ zaboraviti, kako bi tvoj školarac uspješno zakoračio u novu školsku godinu.

PRIJE KUPNJE POTRAŽI PRAVI PRIBOR ZA SVOG ŠKOLARCA:

image

1. Herlitz pernica 1368 Sporti Poni

Imaš školarku koja je potpuno impresionirana konjima i uz to voli ružičastu boju? Onda požuri i naruči Herlitz pernicu Sport poni, koja je ukrašena lijepim konjima. 2-dijelna pernica impresionira će svakog roditelja zbog povoljne cijene, a uključuje 31 komad u kojima će tvoja mala školarka uživati koristeći ih. Unutra se nalaze flomasteri, pastele u drvu, kemijska olovka, grafitna olovka, gumica, šiljilo, ravnalo, trokut, raspored sati. Što još učenici treba?

 

2. Diktando bilježnica A4 40 L

Bilježnice predstavljaju osnovni školski pribor, ali ipak je ponekad teško izabrati one prave. Ne brini, imamo rješenje - provjeri Diktando A4 bilježnice s raznim motivima po niskim cijenama. Bilježnice s 40 listova, lakirane i mekog uveza, oduševiti će svakog učenika tijekom nastave sa različitim motivima slatkih kućnih ljubimaca, životinja, šarenih slova i motiva iz video igara. Izbjegni gužve u dućanima i kupi bilježnice ove godine online!

 

3. Maped drvene bojice Color Peps 36/1

Tko ne voli klasične drvene bojice s kojima si i ti sigurno crtao svoje roditelje? Unatoč dugotrajnoj tradiciji, one su i dalje vrlo korisne u raznim školskim funkcija. Provjeri pakiranje od 36 klasičnih bojica intenzivnih boja iznimno visoke kvalitete mina, koje su sigurno pohranjene u kartonsko pakiranje, držeći ih sve na jednom mjestu. Učenici ih mogu koristiti u nastavi likovne kulture ili s njima oživjeti uobičajene bilješke. Ove drvene bojice će sigurno dugo i dobro služiti.

 

4. Sharp znanstveni kalkulator EL-531XH bijeli

U višim razredima osnovnih i srednjih škola, učenicima će računanje olakšati kalkulator koji obavlja napredne matematičke funkcije. Ne znaš što odabrati? Odličan izbor predstavlja kalkulator EL-531XH  poznatog branda Sharp, koji nudi dva retka zaslona, 9 memorijskih mjesta, kao i 272 matematičke funkcije - od izračuna kompleksnih brojeva i rješavanja linearnih jednadžbi s tri nepoznanice do rješavanja kvadratnih i kubnih jednadžbi. Napajanje je na baterije te također omogućuje pohranjivanje formula.

 

4 koraka za jednostavnu kupnju školskog pribora

Kupnja pribora za sljedeću školsku godinu za roditelje je jako stresno, jer postoji mnogo različitih nastavnih sredstava i pomagala, među kojima bi trebali odabrati one prave. Pripremili smo ovih nekoliko jednostavnih koraka, kako se nositi s kupnjom.

1. S djetetom provjeri školsku torbu i pernicu te potraži pribor koji se može koristiti u sljedećoj godini. Na temelju toga izradi detaljan popis školskog pribora koji je potrebno kupiti.

2. Za onaj pribor koji treba kupiti, kao što su bilježnice, olovke i flomasteri, cipele, sportska oprema, treba imati na umu kvalitetu ispred cijene. Taj pribor će zapravo trajati tijekom cijele školske godine, i za njega neće biti potrebno ponovno trošiti novce.

3. U različitim hrvatskim školama učenicima trebaju razni udžbenici i radne bilježnice, roditelji mogu lako pogriješiti i kupiti krivi materijal. Pobrini se da imaš detaljan popis pomagala, koji se odnosi na školu koju pohađa tvoje dijete – takvi popisi su dostupni online za velik broj osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj, gdje možeš odabrati između svog obveznog materijala, samo vježbenice ili samo školski pribor.

4. Odaberi kupnju putem interneta, jer ćeš na taj način izbjeći velike gužve u knjižarama krajem kolovoza. Mnoge trgovine imaju spremne ponude, koje su razvili u suradnji sa školama i sadrže sva potrebna nastavna pomagala. Još jedna prednost kupnje školskog pribora online je mogućnost plaćanja u ratama.

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe