Još nemaš sav školski pribor?

24.8.2015. 14:04:42

Samo nas još dva tjedna dijele do početka nove školske godine! Ako još uvijek nemaš sav školski pribor i već te hvata panika, imamo rješenje – kupovinu obavi putem interneta i izbjegni naporne gužve u knjižarama. Pripremili smo ti nekoliko prijedloga obaveznog školskog pribora kao i korisne upute kada se najviše isplati ići u kupovinu školskog pribora.

ŠTO JOŠ NEDOSTAJE TVOM ŠKOLARCU? PRIJE KUPOVINE PROVJERI OVE PROIZVODE:

image

1. Dakine Atlas 25L Graveside

Ako tvoje dijete želi ruksak poznatog branda, ne možeš pogriješiti s još jednim ruksakom Dakine - američki brand sportske odjeće i opreme koja je vrlo popularna među tinejdžerima. Atlas ruksak 25 l Graveside u kombinaciji crne i bijele boje ima spužvu na leđima i mekane naramenice za udobno nošenje. Dodatna prednost je mali odjeljak koji služi za držanje naočala te posebna elastična traka za učvrstiti skateboard ili nešto slično tih dimenzija. Ruksak je idealan i za izlete i odlaske u prirodu. Omekšana unutrašnjost ruksaka omogućuje sigurnu pohranu laptopa veličine 14 ''.

 

2. stolica Nuvola

Stolica za radni stol već je prilično izlizana? Nemoj odgađati kupovinu nove i svom školarcu priušti novu stolicu prije početka školske godine. Školske obaveze ne mogu biti uspješno obavljene ako učenik ne sjedi na udobnoj i kvalitetnoj stolici. Nuvola je ergonomska stilica u crnoj boji na postolju sa 5 kotačića. Sjedište i naslon presvučeni su u ugodnu tkaninu i mogu se podesiti po visini i nagibu.

 

 

3. VIDAXL stol za računalo 

Ovaj stol za računalo napravljen je od visokokvalitetnog MDF-a  sa nogama od plastificiranog čelika za veću izdržljivost. Dimenzije stola su 120 x 60 x 89cm, a na samom vrhu ima ugrađenu policu sa 4 odjeljka koja mogu poslužiti za odlaganje knjiga, bilježnica i drugog školskog pribora.

 

 

 

 

4. HERLITZ pernica 2341 Sportski konjići

Nedostaje ti vremena za kupovinu svog školskog pribora? Možemo ti olakšati brige! Provjeri dvodijelnu Herlitz pernicu s motivom sportskih konjića koja sadrži flomastere, pastele u drvu, kemijsku olovku, grafitnu olovku, gumicu, šiljilo, trokut, ravnalo te raspored sati. Pernicu možeš kupiti putem interneta, čak se ni za sadržaj pernice ne trebaš brinuti.  

 

 

Korisne upute za kupovinu školskog pribora

Zanima te kada se najviše isplati otići u kupovinu školskog pribora? Potražnja za školskim priborom ima dva izražena vrhunca – jedan je u lipnju na samom kraju škole, a drugi uoči početka nove školske godine, u kolovozu (točnije u drugoj polovici kolovoza pa sve do prvih dana rujna). Nije neuobičajeno  školski pribor kupovati krajem kolovoza, ali ako želiš malo više uštedjeti iduće godine pokušaj kupovinu obaviti malo ranije

Analiza cijena školskih torbi koju smo nedavno napravili na jeftinije.hr pokazala je da su torbe za školu prošle godine bile najjeftinije u ožujku, nakon čega su im cijene rasle do svibnja i dalje, iako uz minimalne razlike, do listopada. Ove godine su cijene školskih torbi najniže bile u siječnju i veljači nakon čega su do kraja srpnja bile u blagom, ali kontinuiranom porastu. Istina, cijene su narasle za svega 26 kuna, ali ako tome pribrojiš troškove za drugi školski pribor, posebno ako u obitelji imaš više školaraca, uštede mogu biti značajne. 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe