Kako začiniti akciju u spavaćoj sobi? S zabavnim erotskim igrama!

16.9.2014. 13:19:10

Postoje trenuci kada erotske igre za parove itekako dobro dođu - za vrijeme hladnih večeri, kada je loše vrijeme vani, ili jednostavno kada želite malo više uzbuđenja u vašem odnosu. Koju igru odabrati? U nastavku smo ti pripremili neke zanimljive ideje.

image

Želiš li malo začiniti svoj odnos s partnerom? KLIKNI OVDJE I BRZO PROVJERI ZANIMLJIVU PONUDU EROTSKIH IGARA ZA ODRASLE!

Igra Advanced SEX Techniques temeljena na principu sličnom kao kod popularnog Twister-a. Okreni rotirajući gumb i saznaj što trebate učiniti zajedno. Igra nudi aktivnosti u tri kategorije: senzualna predigra, erotska predigra i seksualne pozicije.

Sexual roleplay je igra igranja uloga, koja uključuje desetke karata s različitim erotskih scenarijima. Možda te dopadne da budeš s partnerom u ulozi liječnika i pacijenta, ili možda u hotelu kao gost i sluškinja.

Erotsku igru Dirty Minds mogu igrati dva para ili dva partnera sami. U njoj, igrači saznaju da njihove misli možda nisu tako "čiste", kako se prvotno činilo. Dakako, ovo nije igra za one koji se brzo zarumene, ali ipak, prema istraživanju, ovo je jedna od najpopularnijih igara čak i kod najkonzervativnijih parova.

Erotska igra Discover Your Lover je, kako joj i ime govori, namijenjena za bolje upoznavanje partnera kroz uzbudljiva, živahna i smjela pitanja i zadatke s kojima se partneri zajedno suočavaju i tako zbližavaju na romantičnoj, emocionalnoj i seksualnoj razini.

Vrlo su popularne razne erotske igre s kockicama, kao što Loverspremium, koja uključuje tri kockice; roza označava dio tijela, crna akciju koju igrač mora izvesti, dok bijela označava mjesto.

Na tržištu postoji za svakog ponešto, pa tako i za one koji vole misaone igre. Igra Loaded Questions za odrasle predstavlja inteligentnu vrstu igre u kojoj su sva pitanja fokusirana na seksualnost. Namijenjen je za 3 do 6 igrača, a komplet sadrži osnovnu ploču, kocke i karte s kojima odabireš kategoriju pitanja.

I dalje misliš da je igranje društvenih igara u dvoje dosadno?

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe