SAVJET Odjeća i obuća
23.9.2015. 14:39:35

TORBICE ZA JESEN 2015: VELIKE I PRAVOKUTNE

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Trebaš novu torbicu ili jednostavno tražiš izgovor da u svoj ormar dodaš još jedan modni dodatak? U oba slučaja sad je pravo vrijeme za kupnju, jer ulazimo u novu sezonu, a s njom dolaze i novi modni trendovi. Pogledaj neke ideje za ženske ili muške torbe i provjeri nove trendove koji su ove godine inspirirali modne dizajnere - neki su blago rečeno otkačeni!

 

Ideje za moderne torbe za nju i njega

1. Roxy torba The Wedge Astral Aura


Roxy The Wedge torbica je izrađena od imitacije kože te ima podesivi remen i magnetsko zatvaranje gornjeg pretinca. Prednji džep torbe ima dvostruki patentni zatvarač kao i glavni džep unutar kojeg se nalazi manja vrećica, koja se može hermetički zatvoriti i organizator. Dimenzije ove torbe nisu prevelike, a opet ni premale te iznose 20.3 x 27.3 x 14 cm. Vrlo moderna i kvalitetna torbica koja će se zasigurno dobro uklopiti u ostatak garderobe u tvom ormaru.

 

2. Roxy torba Senior Class Baltic


Roxy torba Senior Class Baltic nudi obilje prostora za sve što želiš imati sa sobom. Pogodna je i za svakodnevni opušteni stil, kao i za malo više elegantan stil. Ima naramenicu koja se može podešavati po duljini te skinuti ako je to potrebno. Torba ima patentni zatvarač po sredini, a vrlo zanimljiv detalj su i patentni zatvarači po rubovima. U sredini je pretinac za lakšu organizaciju svih tvojih stvari. Dimenzije ove torbe su 22.9 x 26.7 x 7.6 cm.

 

3. Tucano torba Stile Workout


Ako možda se pitate - ne, nismo zaboravili predstavnike jačeg spola. Znamo da je ljudima osobito važno praktičnost, pa smo odlučili predložiti torbu Tucano Stile Workout, klasičnog dizajna, napravljena od prave kože koja nudi puno prostora za pohranu laptopa i drugih potrebnih stvari. Torba se može objesiti preko ramena s podesivom naramenicom ili pomoću ručki nositi u ruci kao aktovka. Odličan izbor za ugodan dan!

 

4. Roxy torba Take Me Away Berry


Za sve žene koje vole jarke i živahne boje, a ne znaju kako da to iskombiniraju, pripremili smo izvrsnu Roxy torbu Take Me Away. Ova torba, dimenzija 30.5 x 35.6 x 7.6 cm, oživit će bilo koju odjevnu kombinaciju kao i tvoju svakodnevnicu. Marka Roxy je izvorno proizvođač snowboard opreme za aktivne žene, a s vremenom su vrlo brzo povećali svoju ponudu na cijelo područje sportske odjeće i dodataka. Da li te žalosti što dolazi tmurna jesen? Ne brini, ova torba će ti podići raspoloženje!

 

Što diktiraju trendovi za jesen 2015?


Trendovi za moderne torbe za jesen 2015. oduševljavaju ljubitelje retro stila, kao i one koji vole inovativne ideje. Ova sezona će biti vrijeme vladavine pravokutnih oblika, ali se vraćamo dobrom starom pravilu da torba po boji treba odgovarati odjeći.


1. Oblik kutije: Svake sezone u modi je neki određeni oblik torbe, a ove godine to su svakako kvadratni i pravokutni oblici. Na ulicama ćemo tako moći vidjeti strogo strukturirane torbe, a neke će čak imati čvrste strane i jako podsjećati na kutije.
2. Dlakavo je "in": Veliki broj modnih kuća ove je godine predstavilo modne torbe s krznom i drugim dlakavim dodacima. Nije toliko bitna veličina torbe, koliko je važna tekstura – možemo vidjeti sve od manjih dlakavih torbica do onih potpuno prekrivenih krznom ili nekim sličnim materijalom.
3. Velike ručke u obliku lanca: Ovogodišnji modeli torba će se isticati s jedinstvenim naramenicama i ručkama, koje podsjećaju na lance. Čak i najobičniji torba zasjat će s naramenicama smionih boja i dezena koje će dodati posebnu modnu notu vašem svakodnevnom stilu.

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe