SAVJET Odjeća i obuća
25.9.2015. 13:41:52

ISTAKNI SE SA NAJMODERNIJIM JESENSKIM ČIZMAMA

1/4
2/4
3/4
4/4

Jesen je tu i sa njom nova modna sezona. Voliš čizme i jedva čekaš da kupiš novi par? Za tebe smo pripremili neke izvrsne prijedloge koje ne smiješ propustiti (nismo ni muškarce zaboravili), a također provjeri i najnovije modne trendove ove jeseni koji će vladati ulicama. Nastavi čitati i izaberi svoj par za ovu jesen!

 

Naši prijedlozi atraktivnih čizama

 

1. Geox čizme D Lucinda

Tražiš nekakvu zlatnu sredinu između čizme bez pete i one sa jako visokom petom? Provjeri Geox čizme smeđe boje koje ti omogućuju udobnu jesensku šetnju gradom, a sa njima ćeš izgledati jako moderno! Cipele se savršeno prilagođavaju tvojim nogama, jer imaju na stražnjoj strani ušiveni dio od rastezljivog materijala, a visoko kvalitetni vanjski potplat je izrađen od kože i sintetike. Čizme su izuzetno udobne za nošenje zbog prozračnosti, po čemu je u cijelom svijetu poznata marka Geox.

2. Khaki čizme DF3139

Ako ti je hodanje u visokim potpeticama problem, možda je najbolje da se odlučiš za one sa nižom petom, kao što su ove Khaki čizme. Ove antilop čizme s potplatom debljine 2,5 cm i ukupne visine od 36cm, jako su udobne te je u njima lako hodati kroz svakodnevni život. Zbog neutralne boje su lijep dodatak svakom ormaru, ali ne moraš se čak ni bojati posljedica lošeg jesenskog vremena, jer su uz normalnu upotrebu ove čizme su vodootporne. Savršen izbor za modnu jesen, slažeš li se?

3. Georgia Rose čizme Lamia

Voliš visoke i elegantne čizme sa srednje velikom petom? Onda su Georgia Rose čizme Lamia idealne za tebe! Ove čizme kao da su došle ravno iz 70-tih godina i dolaze u više različitih boja. Jako udobne i lagane odlične su za jesensku šetnju gradom. Ženske Georgia Rose čizme Lamia imaju zaobljeni vrh, gumenu potplatu i 8,5 cm visoku petu. Napravljene od prave kože pristajat će ti uz mnoge odjevne kombinacije i sigurno ćeš se u njima isticati. Kvalitetne, moderne, lijepe, udobne, što ti više od toga treba?

4. Geox muške gležnjače U Journey B smeđe

Najmodernije jesenske cipele vole nositi i muškarci, a ne samo žene. Ne propusti pogledati Geox U Journey B gležnjače, koje su idealne za ugodno obavljanje raznih jesenskih zadataka. Izrađene su od kvalitetne kombinacije kože i tekstila, a ojačanje od rastezljivog materijala sa strane omogućava podešavanje cipele za svaku nogu. Smeđa nijansa će lijepo pristajati uz svaki stil, i elegantno i neformalno. Je li tu kraj tvome razmišljanju što obući ove jeseni?

 

Što diktira modne trendove za jesen / zimu 2015?

1. Raskošne pete: jesen donosi dobre vijesti za sve one žene koje vole pete – tako će niske i visoke pete biti ukrašene jedinstvenim dodacima, a pozornost će biti preusmjerena sa visine pete na bogate ukrase.

2. Bijela boja: Ovogodišnja paleta boja biti će pomaknuta malo dalje od tradicionalnih jesenskih nijansi. Naglasi svoju smjelost i izaberi čizme u bijeloj boji, koje ove godine vladaju na modnim pistama diljem svijeta!

3. Čipka: Kao što su neko vrijeme rimljanke bile obavezan komad obuće u ormaru svake zaljubljenice u modu, tako će ove sezona biti "in" čizme sa čipkom - moderna i zavodljiva!

4. Kaubojske čizme: Imaš par takvih čizama u potkrovlju, a ne znaš što učiniti s njima? Ove godine je dobro vrijeme da ih izvučeš iz starog ormara, te ih lako prepraviš s nekim modnim dodatkom.

5. Ovo su još neki moderni dodaci ove jeseni: "dlakave" cipele, čizme s resama, čizme s vezicama, čizme u više raznih boja ...

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe