SAVJET Odjeća i obuća
19.10.2015. 14:30:30

NOĆ VJEŠTICA: PREOBRAZI SE U 4 JEDNOSTAVNA KORAKA!

1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Dolazi Noć vještica! Želite ove godine imati najbolju masku? Za tebe smo pripremili pregled svih alata koji su ti potrebni za brzu transformaciju u zastrašujuću vješticu. NAPOMENA: Nemojte škrtariti s tamnim bojama oko očiju i ne zaboravi male stvari!

1. VLASULJA

Uz dobro izabranu periku možeš se u trenutku preobraziti u potpuno drugu osobu. Za Noć vještica možeš postati smeđokosa, crvenokosa ili vještica crne kose (ovisno o tome koja boja najbolje pristaje tvom licu) i zasjeniti sve one koji će biti maskirani na zabavi. Vlasulja donosi dodatnu prednost: možeš je koristiti za više stvari - za karneval, ali i za intimne trenutke u dvoje ;)

 

2. MAKE-UP

Kod Noći vještica sve je u tamnim nijansama pa prema tome takav treba biti i make-up. Možda misliš da je crno sjenilo malo previše, ali u stvarnosti će postići vrlo sofisticirani izgled. Za zavodljivu vješticu nanesi sjenilo na kapak u sivoj ili crnojboji, onda eyeliner za oči i trepavice te napravi crtu za još izraženiji pogled i izgled seksi mačjih očiju.

 

3. LAK ZA NOKTE

Za dobar cjelokupan izgled za Noć vještica ne smiješ zaboraviti urediti nokte u odgovarajućim tonovima. Odaberi crne ili tamno sive, a za dodir ženstvenosti ljubičasta ili crvena je odličan izbor.

 

4. KOSTIM

Najvažniji dio cijele slike je kostim. Odaberi onaj koji uključuje sve potrebne dodatke (šešir i čarobni štap) jer onda na taj način ne moraš odvojeno tražiti i trošiti novce.

Vještica nije jedini lik u koju se možeš maskirati za Noć vještica. Što misliš o tome da budeš vrag ili vražica? Uzbuđenje je zajamčeno čak i ako na jedan dan postaneš kokoš, krava ili bilo koji drugi stvor iz životinjskog carstva.

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe