SAVJET Auto-Moto
16.11.2015. 9:55:52

5 STVARI KOJE SU TI POTREBNE ZA POČETAK NOVE SEZONE

1/1

Dolazi zima! Na pitanje da li će nas razveseliti snijeg i ove godine, još uvijek ne znamo odgovor, ali znamo što ti je sve potrebno na prelazu u drugo godišnje doba. Nemoj odugovlačiti i brzo nabavi sve potrebno za ugodan početak zime 2015!

1. ZIMSKE GUME

15. studenog je već prošao, ali nije prekasno da kupiš nove zimske gume i pobrineš se za svoju sigurnost na cesti. Ako ne znaš da li je vrijeme za kupnju novih guma izmjeri dubinu profila (utore na dijelu gume koji dodiruje cestu), na svojim zimskim gumama. Ako je dubina profila manja od 4 mm, postoji opasnost da dobiješ kaznu! Jednostavan vodič o tome kako odabrati nove zimske gume, možeš pronaći ovdje.

KOJA JE TVOJA OMILJENA MARKA?

         CONTINENTAL                          GOODYEAR                                  SAVA

 

2. Četkica za zube

Spadaš li i ti među one koji nikada ne znaju kada je pravo vrijeme za promjenu četkice za zube? Znamo svi da je odgovor kada se potroši, ali što to znači? Kada su čekinje uništene i zakrivljene. Čak i ako tvoja četkica za zube nije istrošena, ali je koristiš već neko vrijeme, sada je vrijeme za kupnju nove. Na kraju krajeva, bitno je pobrinuti se za oralnu higijenu :)

 

3. Moderni kaput

Prijelaz iz jeseni u zimu, iskoristiti za malo uljepšavanja! Ubij dvije muhe jednim udarcem, izaberi novi zimski kaput, koji izgleda sjajno, a da te ujedno i grije. Osigurali smo ti neke prijedloge koji će otjerati zimu iz sive zimske svakodnevice.

 

4. Čizme

Početak nove sezone je velika prilika (ili opravdanje) za novi par modernih čizmi. Tu je nešto za svačiji ukus - za one koji preferiraju visoke pete, a one koji se osjećaju bolje u čizmama bez pete. Provjeri ponudu i odaberi svoje nove čizme!

 

5. sredstva za jačanje imuniteta

Promjena godišnjeg doba je sama po sebi dovoljno veliki stres i vjerojatno se ne želiš razboljeti, zar ne? Ojačaj svoj imunološki sustav! Tome ti može pomoći matična mliječ, Echinacea, beta glukan, vitamin C, probiotici i razni drugi slični proizvodi.

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe