SAVJET Za Djecu
14.12.2015. 7:00:35

RATOVI ZVIJEZDA SEDAM: ŠTO POKLONITI OBOŽAVATELJIMA?

1/1

Svijet nakon dugo vremena ponovno trese masovna groznica, jer se nakon deset godina na velika platna vraćaju jediji i drugi junaci kultne filmske franšize Ratovi zvijezda. U Hrvatskoj, premijera sedmog nastavka Sila se budi prikazivat će se u noći sa 15. na 16. prosinca. Ako si jedan od vjernih obožavatelja ili je među njima netko od tvojih bližnjih, imamo za tebe popis tematskih proizvoda, koji mogu biti odlično iznenađenje za premijeru ili maštoviti božićni poklon.

1. Star Wars Lego

U ponudi proizvođača Lego možeš pronaći mnoge fantastične Star Wars setove kockica. Možda te oduševe neki od letjelica, koje uključuju razne dodatke - sklopiva krila, rakete, zračne topove ... - nikako ne smiješ propustiti mini figurice omiljenih Star Wars junaka. A kako ti se čini slaganje seta od preko 3800 Lego kockica, zar to ne jamči nezaboravnu zabavu za cijelu obitelj?

 

2. Star Wars Igre

Entuzijasti igara će sigurno biti zadovoljni s računalnim ili Playstation igricama sa Star Wars tematikom. Battlefront na primjer igrača stavlja u prve redove epskih dvoboja  i omogućava mu stvaranje vlastitih herojskih trenutaka, pa tako možeš odabrati set igraće konzole i Star Wars igre. Nezaboravnu zabavu za sve uzraste nudi igra Angry Birds Star Wars, u kojem se ljute ptice bore za slobodu u galaksiji protiv Pig Trooper-a!

 

3. Ostala Star Wars oprema i uređaji

Iako je prvi film snimljen davne 1977. godine, među ljubiteljima ove filmske franšize postoje i mlađe generacije. Možeš pronaći razne školske ruksake s Star Wars tematikom koje su s jedne strane zabavne, a ujedno i osiguravaju kvalitetnu podršku za kralježnicu. Za malo spretnije tu je Star Wars skateboard s kojim mogu naučiti izvoditi okret i nekoliko trikova pri manjoj brzini. Zaljubljenici u Star Wars franšizu sigurno će provesti jako puno zabavnih sati igrajući društvenu igru Star Wars: The Card Game, osmišljenu za dva igrača od kojih jedan upravlja Rebelima, a s druge strane je The Empire. Igra se odvija u vrijeme radnje originalne Star Wars trilogije i prate je već 4 proširenja.

Svi geek freakovi, pozor! Ne propustite BB-8 robota, kojeg korisnik usmjerava uz pomoć mobilne aplikacije, a sadrži sve elemente Ratova zvijezda; animacije, grafiku i zvukove koji će oduševiti svakog obožavatelja.

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe