SAVJET Erotske igre i darovi
14.12.2015. 13:49:20

ŠTO ZA BLAGDANE POKLONITI MUŠKARCIMA? MI ZNAMO!

1/1

Blagdanska shopping groznica nas je uhvatila, pa rijetko tko ovih dana ne razmišlja o tome što kupiti kao poklon za Božić. Na jeftinije.hr smo primijetili zanimljiv trend da  velik broj naših korisnika zanima, što za blagdane pokloniti predstavniku muškog spola, bilo da je dječak, suprug, otac ili prijatelj. U uredništvu smo stoga pripremili nekoliko jednostavnih savjeta i smislili odlične ideje za darove koje će oduševiti svakog muškarca!

5 jednostavnih koraka do savršenog poklona:

1. Uzmi u obzir njegove želje

Nemoj kupovati ono što ti misliš da njemu treba. Radije saznaj što on želi, čak i ako ti se čini glupim i besmislenim.

2. Osnovno pravilo je praktičnost!

Neki kažu da za blagdane nikada ne bi trebali poklanjati nešto što će ta osoba koristiti svaki dan, ali to ne vrijedi za većinu muškaraca. Za one koji vole praktične poklone, ovdje su samo neke od ideja: odjeća, donje rublje, kozmetika i sve ostalo što mu može biti korisno u svakodnevnom životu.

PROVJERI OVE PRAKTIČNE POKLONE:

 

3. Razmisli o njegovim hobijima

Da li je on strastveni sportaš? Rado posjeduje različite uređaje ili puno slobodnog vremena provodi slušajući glazbu? Ideje za poklone, u tim slučajevima, nude se same od sebe!

TRAŽIŠ POKLON ZA GEEK FREAKA …

 

… ILI GLAZBENOG MANIJAKA?

 

4. Ako ne znaš što kupiti, ne kompliciraj nego pitaj

U slučaju da mozganje i razmišljanje ne daje rezultate i jednostavno nemaš pojma što kupiti, ne brini. Još uvijek ti preostaje jednostavno rješenje da ga izravno pitaš što on želi. Muškarci to neće smetati :)

5. A nešto u čemu možete oboje uživati?

Kod muškarca ne možeš pogriješiti ako ga razveseliš sa dobrim ručkom ili večerom za dvoje ili kupiš ulaznica za utakmicu, kazalište, kino ili bilo koji drugi događaj. Ako kupuješ poklon za svoju bolju polovicu, možeš odabrati erotski poklon koji će vam omogućiti zabavu za oboje!

KAKAV EROTSKI POKLON JE DOBAR ODABIR ZA NJEGA?

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe