SAVJET Dom & Vrt
2.1.2017. 10:39:20

5 KORAKA DO SAVRŠENE BOŽIĆNE DEKORACIJE

1/4
2/4
3/4
4/4

Do Badnjaka nas dijeli samo 9 dana! Jeste li uzbuđeni? Sada je krajnje vrijeme da svečano ukrasiš dom. Ako nemaš pojma kako to napraviti, pripremili smo ti vodič kako do savršene božićne dekoracije doma u 5 jednostavnih koraka, a nismo zaboravili ni prijedloge proizvoda, među kojima ćeš zasigurno naći nešto za sebe i svoj dom.

1. Drvce i božićne lampice

Božićno drvce predstavlja temelj dekoracije i velika većina ljudi preferira klasična zelena drvca, bilo da su umjetna ili prava. Želiš nešto drugačije? Postoje minimalističke drvene jelke kao i one koje se jednostavno objese na zid te su vrlo korisne u domovima s nedostatkom prostora. Ne zaboravi božićne ukrase i lampice, koje stvaraju nezaboravan svečani ugođaj. Ove godine možete biti nešto kreativniji te ih  osim na drvce postaviti negdje drugdje u domu i od njih oblikovati svoje omiljene božićne motive.

PRONAĐI PRAVU DEKORACIJU ZA SVOJ DOM:

 

2. Adventski vijenac

Večere u prosincu mogu biti nešto posebno ove godine, ako je stol ukrašen jedinstvenim adventskim vijencem. Estetika stol biti će potpuno drugačija sa svijećama i drugim blagdanskim elementima u vijencu. Naravno, i ovdje, kreativnost ne poznaje granice - možeš napraviti svoj vlastiti vijenac, koji se savršeno uklapa u stil tvoga doma, minimalistički u zemljanim bojama ili bogato ukrašen zelenim i crvenim tonovima.

3. Prirodni ukrasi

Božićno drvce ove godine možeš dodatno ukrasiti nekim elementima iz prirode, bez da pritom potrošiš više novaca. Kada odeš u šetnju u prirodu, potraži razne plodove drveća, šiške, koru, bršljan i ukomponiraj ih u svoje božićne dekoracije koje će onda djelovati bogatije i sofisticiranije.

VOLIŠ KLASIČNE BOŽIĆNE BOJE? PROVJERI ONDA OVO!

 

4. Ukusne dekoracije

Želiš ove godine jedinstvene božićne ukrase, ali ne želiš potrošiti cijelu plaću? Imamo rješenje za koje je potrebno malo kreativnosti - izrada ukrasa od tijesta! Najprije nabavi kalupe za pečenje u obliku božićne jelke, zvona, zvijezda i drugih božićnih motiva, a zatim ispeci lijepe ukrase koji su i ukusni.

5. Blagdanski mirisi

Pored svih tih svečanih ukrasa, ne zaboravi na miris. Ima li bolji podsjetnik na blagdane od mirisa kuhanog vina i opojnih kolačića? Možeš još nabaviti i eterična ulja s mirisom naranče ili cimeta kao i mirisne štapiće sa zimskim mirisima.

NE ZABORAVI NA VANJSKU DEKORACIJU!

 

 

 

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe