Glazba i sport – dvostruki užitak!

16.12.2013. 13:57:52

Slušanje glazbe tijekom vježbanja je opuštajuće i istodobno te napuni dodatnom energijom, koju onda možeš iskoristiti za sportskih podvige, ali to je sve uzalud ako te slušalice ometaju, tako što ti stalno padaju s ušiju ili u potpunosti isključuju sve vanjske zvukove, pa ti je problem pratiti ono što se događa oko tebe.

image

Slušalice koje namjeravaš koristiti tijekom sportskih aktivnosti moraju dobro pristajati u uho, štoviše, moraju biti lagane i ima mekane čepove koji pružaju udobnost. Velika prednost za sportaše predstavljaju slušalice od vodonepropusnih materijala, one su zaštićene od znoja i omogućavaju bezbrižno pranje pod tekućom vodom. Za ljubitelje vodenih sportova postoje čak i prigodni setovi vodootpornih MP3 playera i slušalica. Moraš odabrati vrstu slušalica koje ti najviše odgovaraju,  pa tako možeš odabrati klasične slušalice s držačem iznad glave, slušalice s čepovima, koje staviš u uho ili slušalice koje pružaju dodatnu podršku preko vrata. Odličan izbor su modeli slušalica koje su opremljene s kvačicom koju možeš učvrstiti na svoju majicu, i na taj način izbjeći zapetljavanje kabela.

 

Dobro je odabrati slušalice koje ne zagušuju u potpunosti sve vanjske zvukove, kako bi ti bilo lakše izbjeći iznenađenja u prometu. Osim toga, moraš odabrati one koje su u skladu s uređajem za reprodukciju. Najbitniji je, naravno, zvuk - odaberi kvalitetne slušalice i uživaj u sportu.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe