SAVJET Dom & Vrt
1.1.2017. 10:39:09

OTKRIVAMO 5 PRAVILA ZA NOVOGODIŠNJE UKRAŠAVANJE STOLA

1/2
2/2

Za nezaboravan doček Nove godine, pobrini se za čaroban ambijent koji lako napraviš s božićnim ukrasima na stolu za blagovanje. Da bi uštedio vrijeme, provjerili smo za tebe, kakve predivne dekoracije su ove godine u trendu te smo ti pripremili 5 pravila, kako ukrasiti novogodišnji stol! Ovogodišnju najdužu noć u godini obilježit će vintage dodaci, tradicionalne novogodišnje boje i prirodni ukrasi, koji stvaraju ugodnu domaću atmosferu.

1. KLASIČNE BOJE SU I DANAS AKTUALNE

Možeš se odlučiti za božićne ukrase u svojoj omiljenoj boji, bilo da je to plava, roza, zelena, ili čak neka druga. Ako ne znaš koju nijansu odabrati, ne možeš pogriješiti s klasičnom crvenim, srebrnim, zlatnim i bijelim ukrasima

2. NEMOJ PRETJERIVATI

Čak i većina pažljivo odabranih ukrasa neće ti pomoći, ako na kraju na novogodišnjem stolu, zbog svih dodataka, bude prenatrpano i ne bude mjesta za tanjure i čaše. Savjetujemo ti da se odlučiš za minimalizam i samo nekoliko dekorativnih dodataka staviš na sredinu stola.

3. USKLADI STOL S PROSTOROM

Ukrasi na stolu moraju obavezno biti usklađeni s ostalim božićnim ukrasima u prostoriji. Ne zaboravi, boju stolnjaka najbolje je prilagoditi glavnoj boji ukrasa na božićnom drvcu.

4. UKLJUČI DIO PRIRODE

Želiš li da se tvoji gosti na novogodišnjoj zabavi osjećaju kao kod kuće? Ugodan ambijent najlakše je postići s prirodnim dodacima koji će se pobrinuti za posebnu glamur. Stavi sušene komade limuna i naranče, šiške, štapiće cimeta, i ne zaboravi na jabuke.

5. NE TREBA KOMPLICIRATI

Modernu novogodišnju dekoraciju možeš postaviti u samo nekoliko minuta. Uzmi obične čaše i u njih stavi razne božićne dodatke - domaće blagdanske kolače i slatkiše, orahe, šiške ili božićne ukrase u tvojoj omiljenoj boji. Jednostavno i učinkovito!

NA ŠTO NE SMIJEŠ ZABORAVITI NA NOVOGODIŠNJEM STOLU?

- Novogodišnji svijećnjak

- Stolnjak sa božićnim motivima

- Čaše za piće

- Ukrasi u klasičnim božićnim bojama

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe