SAVJET Ljepota i zdravlje
5.2.2016. 9:05:49

5 IDEJA ZA NAJBOLJI POKLON POVODOM VALENTINOVA

1/2
2/2

Je li ti poznat onaj problem kada se ne možeš nikako odlučiti što pokloniti za Valentinovo? Imamo rješenje za tebe koje će se pobrinuti da tvoj poklon ne bude još samo jedan u nizu onih koji će završiti na neodređeno vrijeme u ormaru. Pripremili smo ti 5 super ideja s kojima za blagdan zaljubljenih ne možeš pogriješiti!

1. Čokolada je uvijek pravi odgovor!

Znanstveno je dokazano da ovaj slatki grijeh podiže razinu hormona serotonina, koji je odgovoran za sreću i blagostanje. Ako vjeruješ, da je to ujedno i učinkovit afrodizijak, nemoj se dugo misliti i brzo kreni u „čokoladni“ shopping :)

Provjeri našu čokoladnu škrinjicu:

 

2. Opuštanje u dvoje

U svemu je ljepše uživati u dvoje, slažeš li se? Svoju bolju polovicu za Valentinovo možeš iznenaditi ukusnom večerom kod kuće, izletom u nepoznato, masažom u dvoje ... Za one odvažnije tu je i zanimljiva ideja koja uključuje erotski pribor koji će zasigurno začiniti proslavu Valentinova.

Nevaljale ideje za opuštanje u dvoje:

 

3. Obrati pozornost na želje i hobije svoga partnera

Sigurno ne možete pogriješiti s novom kuharicom, ako tvoj dragi / draga voli provoditi vrijeme u kuhinji, a ako je tvoja bolje polovica ljubitelj sporta, oduševit će se novom sportskom opremom. Probaj se prisjetiti nekih želja koje je tvoj partner možda istaknuo u nekom od vaših razgovora.

Pokloni za sportaše:

 

Pokloni za ljubitelje tehnike:

 

4. Odjeća, obuća i modni dodaci

Svaku tipičnu ženu, ali i mnoge muškarce koji su ljubitelji mode, zasigurno će oduševiti novi pulover, modni dodatak ili jedan par cipela, koje promatra već neko vrijeme.

Moda za Valentinovo:

 

5. I na kraju, ne zaboravi na inovativnost!

Ove godine, za promjenu, pokloni nešto što se ne može kupiti novcem. Uloži truda, pokaži da ti je stalo i nezaboravni romantični trenuci su zajamčeni :)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe