SAVJET Odjeća i obuća
8.2.2016. 12:13:02

5 TIPOVA ŽENA I ŠTO IM POKLONITI ZA VALENTINOVO

1/2
2/2

Svi znamo da je 14. veljače Valentinovo, praznik za zaljubljene. Ono što većina nas ne zna je kakav poklon odabrati za svoju nježniju polovicu, a da ona osjeti cijenjenom i voljenom. Najčešće pogreške kod muškaraca je ta da za kupovinu poklona ne uzimaju u obzir osobnost i interese onoga kome je poklon namijenjen.

Da bi ti ove godine bilo lakše, za tebe smo identificirali pet različitih tipova žena, a za svaku pripremili neke odlične prijedloge za poklone!

1. Ljubiteljica mode

Da li tvoja draga gaji  posebnu ljubav za odjeću i modne dodatke? Ona ima ormar pun, ali nikad ništa za obući? Puno joj znači, da izgleda dobro i uvijek je uređena? Onda nema sumnje da spada u kategoriju obožavateljice modnih trendova, pri čemu ne možeš pogriješiti ako joj za dan zaljubljenih daruješ dobar modni dodatak. Uvjereni smo da će se tvoja draga oduševiti lijepom tunikom ili modernim dodatkom za mobilni telefon, parfemom ili nečim sličnim.

Provjerite ove 3 ideje:

 

2. Sportašica

Je li tvoja draga uvijek aktivna i puna energije? Redovito se bavi sportom i stalno traži priliku da protegne noge? Onda joj Dan zaljubljenih uljepšaj sa sportskim iznenađenjem. Predlažemo ti da odabereš kvalitetne žene tenisice, odjeću za vježbanje, ili - sada kad se proljeće budi - role. Kupi jedne i za sebe, da bi mogli zajedno biti aktivni!

Koji poklon je dobar za tvoju sportašicu?

 

3. Nevaljanka

Je li tvoja djevojka nestašna i ničeg se ne srami? Predlažemo ti da odabereš nešto erotičnije! Možda lijep komad donjeg rublja, ili ako se osjećaš avanturistički, uređaj koji će začiniti događanja u vašoj spavaćoj sobi.

Provjeri izbor erotskih poklona:

 

4. Kućni tip

Možda tvoja draga vrijeme radije provodi kod kuće? Voli se izvaliti na kauč i pročitati dobru knjigu? Onda joj pokloni udobnu pidžamu, zanimljivu knjigu ili deku, koji će imati samo sebe i svoje trenutke opuštanja.

Pobrini se za nezaboravan odmor kod kuće na kauču:

 

5. Zaljubljenica u tehnologiju

Da li tvoja bolja polovica posebno uživa u računalnoj tehnologiji? Voli igrati igre? Za Valentinovo joj možeš pokloniti novu kameru ili slušalice, a ako želiš malo osobniji dar, odaberi USB stick, na koji kopiraj vaše zajedničke fotografije. Sa takvim poklonom lako ćeš svoju dragu, barem na neko vrijeme, odvojiti od njene tehnologije :)

Pronađi prave tehničke uređaje:

 

Ne možeš pronaći odgovarajući opis među navedenim tipovima žena? Savjetujemo ti da dodatne ideje potražiš na jeftinije.hr. Recept je jednostavan - samo razmisli kakva je njena osobnost i kakve stvari je vesele!

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe