SAVJET Ljepota i zdravlje
18.2.2016. 9:17:49

TOP 10 IDEJA ZA POKLON POVODOM DANA ŽENA

1/1

Bliži se Dan žena! Iako bi se 8. ožujka trebalo slaviti ekonomska, politička i društvena ravnopravnost žena, svi znamo da se blagdan vrti uglavnom oko male pažnje koje muškarci posvećuju svojim boljim polovicama i drugim važnim ženama u njihovim životima. Ne znate što pokloniti za Majčin dan? Bez brige, pripremili smo ti popis od 10 poklona, koji predstavlja siguran izbor :)

1. Nakit

Je li tvoja bolja polovica zaljubljena u modu, i voli klasično? Onda ne trebaš puno razmišljati - pokloni joj prekrasan komad nakita!

 

2. Buket cvijeća

Cvijeće je gotovo obavezan poklon za 8. ožujka, i bez obzira što žene kažu, taj dan očekuju buket omiljenog cvijeća. To je jedan od najjednostavnijih načina iskazivanja pažnje, a osigurava uspjeh i osmijeh na licu.

3. Kozmetika

Ako je tvoja bolja polovica uvijek uređena, podari joj poklon s kojim će biti još ljepša. Ne snalaziš se najbolje u svijetu kozmetike? Set šminke, organizator kozmetičkih pomagala ili sredstvo za njegu tijela, samo su neke od praktičnih ideja.

 

4. Čokolada

Na Dan žena, tvoja draga vjerojatno neće imati ništa protiv da si priušti malo slatkog grijeha. Razmisli o tome kakvu čokoladu voli najviše i pripremi joj slatko iznenađenje!

 

5. Knjiga

Ako je pravi "knjiški moljac" ili se stalno žali da nema vremena za čitanje, pokloni joj zanimljivu literaturu i omogući joj nekoliko trenutaka opuštanja na kauču, sa šalicom vruće čokolade i knjigom u ruci :)

6. Zavodljivo donje rublje

8. ožujka ove godine možeš izvesti nešto drugačije. Priušti joj večer samo za vas dvoje, te joj pokloni komad donjeg rublja, u kojem će se osjećati bombastično!

 

7. Parfem

Miris je klasični dar s kojim ne možeš pogriješiti. Možeš odabrati parfem koji voli tvoja draga, ali također možeš odabrati i neki novi miris, samo pripazi, da on bude odabran u skladu sa njenim ukusom.

 

8. Romantični bijeg

Nije nužno, da poklon za Dan žena bude materijalan, još je bolje, ako je iznenadiš s nekim od oblika zabavnih aktivnosti - romantični odmor, večera za dvoje, izlet na more ili slično.

9. Mobitel

Tražiš praktičan poklon? Možda joj možeš za Dan žena pokloniti pametni telefon - vrlo koristan uređaj koji će je svaki dan podsjećati na tebe!

 

10. Kućni ljubimac

Ako je tvoja izabranica ljubitelj životinja, a nikako da skupi hrabrosti da nabavi životinjicu, zanimljiva ideja za poklon može biti kućni ljubimac, ali samo ako si 100 posto siguran da ga zaista želi!

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe