SAVJET Dom & Vrt
8.3.2017. 10:35:09

5 PRAKTIČNIH POKLONA ZA DAN MUČENIKA

1/1

Samo dva dana nakon 8. ožujka, slavimo Dan mučenika, koji predstavlja mušku verziju Dana žena. Taj dan u posljednjih nekoliko godina postaje sve više i više popularan, i ako su se muškarci dva dana ranije potrudili u odabiru poklona za svoje bolje polovice, 10. ožujka očekuju i nešto zauzvrat. Što pokloniti svom muškarcu je vječna dilema, ali s naših 5 praktičnih ideja definitivno će ti biti puno lakše!

Zašto Dan mučenika?

Pravi naziv praznika je 40 mučenika, koji potječe od kršćanske tradicije. Na ovaj dan, 40 muškaraca se radije smrznulo u ribnjaku, nego da se odreknu svoju vjere, stoga danas blagdan jačeg spola podsjeća na mučeništvo u raznim oblicima, čak i ako to znači obavljanje kućanskih poslova :)

Tradicionalno su muški 10. ožujka kao poklon dobivali suhe šljive, trnje i kobasice. Da li bi tvoj dragi bio zadovoljan s takvim poklonom? Ako ne, možeš pronaći zanimljiv popis modernijih ideja:

1. Set za roštiljanje

Neka se tvoj dragi na Dan mučenika pretvori u pravog grill majstora!

 

 

 

 

2. Sportska kamera

Tražiš ideje za muškarca koji voli avanturizam? Odaberi sportsku kameru! Vrhunac ovog poklona je što uređaj može i pod vodu!

 

 

 

 

3. Posebne čaše

Razmisli koje je omiljeno piće tvog dragoga, pa ga za 10. ožujka iznenadi s posebnim čašama.

 

 

 

 

4. Kravata ili neki drugi modni dodatak

Za svakog dobro uređenog muškarca, modni dodaci su uvijek odličan izbor.

 

 

 

 

5. Šaljivi poklon

Ako tvoj dragi na Dan žena i Dan mučenika gleda više kao na zabavu, provjeri izbor zabavnih poklona koji će ga dobro nasmijati!

 

 

 

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe