SAVJET Muška odjeća
4.5.2016. 11:15:46

MODNI TRENDOVI, KOJE ĆEMO SLIJEDITI U 2016.

1/1

Unatoč promjenjivom travanjskom vremenu, koje nas je zadesilo zadnjih dana, vrlo brzo se približava toplo proljeće i vruće ljeto. Toplije vrijeme zahtijeva prozračne, lagane i razigrane materijale, koji pružaju udoban korak. Jesu li te prvomajski blagdani već natjerali na kupovinu? Želiš li biti odjeven u skladu s najnovijim trendovima, ali nemaš pojma koji su to trendovi? Uz pomoć sljedećih savjeta bit će ti puno lakše i pretvorit ćeš se u pravog modnog diva.

1. Žive boje i divlji uzorci

Ovo ljeto moderni su šareni, razigrani uzorci i šareni fantasy printovi. Tamnije boje i suptilne uzorke pospremi u ormar gdje će pričekati neku drugu priliku. Iznimno moderne su svi živahne nijanse crvene, narančaste i plave boje, te bi u ormaru također trebala prevladati bijela koja je idealna za vruće ljetne dane. U modi su i animal print i šljokice za posebne prigode.

2. Retro i etno stil

Ove godine, retro i etno stil ostaju dobitna kombinacija. Na ulicama možeš zablistati u tiskanim majicama s uzorcima, odjećom s ušivenim detaljima i prozračnim materijalima, u kojima se lako krećeš i općenito su u prirodnim tonovima. Da zaokružiš izgled, dodaj veliku ogrlicu u Bohemian stilu ili narukvicu od metalnih tonova.

3. Ulična moda za svaki dan

Udobnost je ovog ljeta također na prvom mjestu! Izuzetno popularne su široke hlače, labave prozračne majice i lagane haljine, koje će otkrivati gola ramena. Ako i nisi baš ljubitelj visoke pete, možemo te utješiti, jer će biti moderno nositi haljinu u kombinaciji s balerinkama. Ako si sportski tip žene, imamo odličnu vijest za tebe: ulična moda ovoga ljeta voli sportsku odjeću! Bilo da ideš popiti kavu s prijateljicama ili u kupovinu, kao i kad ideš u teretanu, tajice i tenisice trebale bi biti obvezna oprema za tebe ove godine.

Pogledaj ostalu ponudu >>

4. Što je s muškarcima?

Čak i kod muškaraca ove godine dominiraju plava i bijela boja, šareni uzorci i zabavni printovi. Posebno popularan je opušten izgled, koji se sastoji od zavrnutih lanenih hlača i muških mokasinki. Poželjno je nositi modne dodatke, kao što su velike torbe, narukvice i kultne "RayBan" naočale.

Pogledaj ostalu ponudu >>

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe