SAVJET Slobodno vrijeme
18.7.2016. 11:01:42

BEZ OVE OPREME NE IDI NA KAMPIRANJE!

1/1

Svakog se ljeta u tebi probudi avanturist koji poželi godišnji provesti na kampiranju? Da sve ne bi ostalo samo na željama i snovima, donosimo ti prijedloge kvalitetne kamperske opreme koja će kampiranje učiniti najudobnijim ikad! Uživaj u zagrljaju prirode i izaberi najbolju ponudu za nezaboravan odmor.

 

Što ponijeti na kampiranje?

 

Boravak u šatoru može biti udoban skoro kao kod kuće, ali ne smiješ zaboraviti na svu obaveznu opremu koja će ti donijeti udobnost. Krevet možeš složiti od podloge (poput kreveta na napuhavanje ili karimata) te kvalitetne vreće za spavanje. Kod odabira vreće za spavanje, razmisli koju ćeš kupiti s obzirom na vremenske uvjete u kojoj ćeš ju najčešće koristiti. Vreće za spavanje se biraju prema minimalnoj i maksimalnoj temperaturi koju mogu podnijeti, a važan faktor je i težina same vreće – pripazi na te dvije stvari.

 

Koristit će ti i sklopivi stol i nekoliko sklopivih stolica koje ćeš koristiti za udobno objedovanje ili druženje. Ne smiješ zaboraviti ni na svjetlo – možeš ga objesiti u šator ili ispred šatora, praktično je imati uza se i naglavnu svjetiljku.

 

Gdje kampirati?

 

U slučaju da ove godine planiraš kampirati na dosad neistraženoj lokaciji, savjetujemo ti da prije puta istražiš teren i pronađeš kamp. Potrebne informacije potraži na internetu, provjeri ima li mjesta u kampu, da li je potrebno napraviti rezervaciju i slično. Isplati se i provjeriti uređenost kampa – pristup wc-u, tuš sa toplom vodom, parkirno mjesto i ostalo važno za ugodan i neometan boravak.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe