SAVJET Badminton
18.7.2016. 11:28:28

ZAIGRANO I NA PLAŽI!

1/1

Ove godine odmor želiš provesti aktivnije ili tražiš dodatnu zabavu na plaži? Pronađi svoj omiljeni sport s reketom! Pripremili smo prijedloge opreme koja će ti na godišnjem odmoru osigurati sate zabave.

 

Od sportova s reketom u kojima možeš rekreativno uživati i na godišnjem odmoru, uz badminton, tenis i stolni tenis i speedminton.  Osnovna oprema za svaki od ovih sportova su rekete i loptice, u slučaju stolnog tenisa, i stol, a tu je hrpa dodatne opreme koja će olakšati igru – žice, gripovi, torbe ... Odabir možeš pojednostaviti kupovinom kompleta koji sadrži sve potrebno za igru.

 

 

Hoćeš nešto novo?  Probaj speedminton!

 

Ako želiš probati nešto novo, ovog ljeta zaigraj speedminton.  S jedne strane speedminton je natjecateljski sport s jasno određenim pravilima, ali s druge strane potpuno je zabavan u ležernijem izdanju u kojem se igrači strogo ne drže pravila igranja i igraju na otvorenom, na plažama ili u vrtu apartmana. U svakom slučaju, speedminton je zabavna igra koja poboljšava koordinaciju tijela i kondiciju, a usput je izvrsna vježba za noge.

 

Speedminton ima još jednu posebnost – možeš ga igrati u potpunom mraku! To je moguće s lopticama za igru noću s fluorescentnim kapicama. Svjetleća loptica na tamnom nebu podsjeća na komete i stavra jedaan poseban doživljaj i užitak igre. Fora, zar ne?

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe