SAVJET Vodeni sportovi
18.7.2016. 11:56:35

DOSADNO TI JE TIJEKOM DANA NA PLAŽI? OVOG LJETA VIŠE NEĆE BITI!

1/2
2/2

Možda će se mnogim ljudima činiti čudno, ali neki umjesto ležanja na plaži vole aktivniji odmor. To ti je poznato? Posebno za tebe pripremili smo prijedloge zabavnih ideja za vodene aktivnosti koje će se pobrinuti nezaboravno ljeto 2016!

 

Provjeri s čime možeš ljeto učiniti zabavnijim!

 

Među opremom za vodene sportove naći ćeš sve – madrace i čamce na napuhavanje, daske za plivanje, wakeboard-ove, lopte na napuhavanje i dobre stare pištolje na vodu pa se svatko može pobrinuti za poseban adrenalinski doživljaj i otjerati dosadu. Sav pribor možeš koristiti na kupanju u moru, na jezeru, rijeci ili bazenu.

 

Nekoliko riječi treba posvetiti i takozvanom stajaćem veslanju na SUP dasci, koje postaje sve popularnija ljetna aktivnost. SUPanje se može prakticirati na svim vodenim površinama dovoljno dubokim za veslanje, aktivnost je pogodna za djecu i odrasle, a jedini uvjet je – moraš znati plivati. Na izbor imaš različite vrste aktivnosti, od opuštenog veslanja na mirnom moru do brzog veslanja na valovima, što će se svidjeti svim ljubiteljima avantura. U svakom slučaju, SUP je savršena ljetna rekreacija koja temeljito proteže sve mišiće u tijelu.

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe