SAVJET Ženska odjeća
16.11.2016. 13:12:42

MODNI TRENDOVI - JESEN / ZIMA 2016/2017

1/1

Unatoč hladnom i tmurnom vremenu kakvo je sada, želimo ove jeseni i zime izlaziti van moderno uređeni. Hladnije vrijeme zahtijeva tople, pletene i debele materijale koji pružaju udoban korak. I tebe je hladnoća već potjerala u trgovine? Želiš li nositi najnovije trendove, ali nemaš ni približno ideju kakvi su to trendovi? Uz pomoć sljedećih savjeta možeš stvarno zablistati i pretvoriti se u modnu ikonu.

1. Prirodan izgled i klasika

Ove jeseni i zime moderne su zemljane boje, boje lišća, metalik tonovi i, naravno, jedna i jedina crna boja. Žive boje radije pospremi u ormar gdje će morati pričekati na neku drugu priliku. Iznimno moderni su baršun, umjetno krzno, koža, traperice, čipke, rese i prozirni materijali. U ormaru također trebaju prevladavati cvjetni uzorci, dašak azijske kulture, a u modi ostaju i blještavilo i sjajni materijali za posebne prigode.

2. Kanadski etno stil

Ove godine, klasika ostaje na tronu. Na ulicama možeš zablistati u prugastim košuljama, sakou, suknji i kaputu s karo uzorkom, koji po potrebi može biti dugačak, kratak, uzak ili širok, ali u pravilu uvijek u prirodnim tonovima. Da zaokružiš svoj izgled, dodaj raskošnu ogrlicu u Bohemian stilu ili luksuzni šal pleten od debele vune.

   

3. Ulična moda za svaki dan

Udobnost ove jeseni i zime ostaje na prvom mjestu! Izuzetno popularne su široke hlače, široke majice, suknje iznad koljena i veste koje će otkriti gola ramena ili imaju vrlo duboki izrez. Ako sama nisi baš ljubiteljica visokih peta, onda ćemo te utješiti, jer će biti moderno nositi jahačke čizme s niskom petom. Ako si više sportski tip žene, imamo super vijest za tebe: ulična mode ove jeseni i zime voli sportsku odjeću! Na kavu s prijateljicama ili u kupovinu možeš ići kao da ideš u teretanu jer nam dolaze elegantni modeli trenirki, koji će ove godine biti obvezna oprema.

Pogledaj ostalu modernu ponudu »

 

4. Što je s muškarcima?

Čak i kod muškaraca ove sezone dominiraju prirodne boje, linije, kockasti uzorci i topli, raskošni materijali. Posebno popularan je elegantan izgled, koji se sastoji od baršunastih hlača, kockastog sakoa i kožni dodaci. Posebno dobra vijest za žene je da je ove jeseni i zime vrlo moderno nositi muške modele odjeće, stoga dečki ne ustručavajte se ustupiti pokoji komad odjeće svojim boljim polovicama.

Pogledaj ostalu modernu ponudu »

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe