SAVJET Golf
12.12.2016. 11:52:36

ŠTO NAM JE SVE POTREBNO ZA IGRANJE GOLFA

1/1

Golf se smatra izuzetno skupim sportom kojim se najčešće bave bogatiji ljudi. No, golf nije rezerviran samo za njih, jer danas imamo velik izbor opreme za golf po različitim cijenama, koja ovisi o kvaliteti opreme. 

Golf oprema se sastoji od odjeće, golf loptica i palica. Bez palica i loptice ne možeš igrati golf, dok odjeća ne utječe direktno na igru. 

Ako prvi put igraš golf, onda vjerojatno nemaš dobru predodžbu o tome kakva bi oprema bila najbolja za tebe. U tom slučaju, najbolje da golf loptice, palice i drugu opremu iznajmiš, tako da prije kupovine možeš vidjeti koja oprema bi ti treba, a koja ne. Tako ćeš kupiti opremu koju ćeš s užitkom koristiti i koja će ti najbolje odgovarati. Ako ne učiniš tako, te kupiš pogrešnu opremu, trošak za istu će se udvostručiti, zato ti savjetujemo da budeš pažljiv. Golf odjeću ne moraš posuditi, možeš za početak igrati u običnoj odjeći, a ako se odlučiš golf igrati češće, lako kupiš prikladnu odjeću.

Gore navedena oprema ti je potrebna ako želiš rekreativno igrati golf, ali ista ta oprema potrebna ti je ako želiš golf igrati i puno češće. Oni koji golf igraju redovito, trebaju još neke stvari bez kojih bi na golf terenu bili neprimjereno odjeveni i opremljeni.

Osim palica i loptica, bit će vam potrebna i torba u kojoj ćete ih nositi po terenu. Dizajnirane su za različite količine palica, a ponekad imaju dodatan prostor za stvari. Mjesto za piće ili mobitel također je predviđeno na torbi.

Postoje i cipele koje su dizajnirane samo za igranje golfa. One su dizajnirane kako bi se omogućilo bolje prianjanje na travnatim područjima. Ako se želiš golfom ozbiljno baviti, trebaš kupiti takve cipele s kojima ćeš bez straha moći hodati golf terenom, čak i kada postane vlažan i klizav.

Također postoje majice, hlače i veste dizajnirane samo za igranje golfa. Oni najveći entuzijasti, koji žele pokazati svoju ljubav prema golfu dobrom opremom, mogu uzeti i ručnike ili neku drugu opremu koja ne utječe na igranje golfa.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe