SAVJET Slobodno vrijeme
10.10.2016. 9:32:35

JEFTINIJE.HR DOBRODOŠLICA

1/1

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Na pravom si mijestu!

Jeftinije.hr je vodeći hrvatski portal za usporednu kupovinu i praćenje ponuda različitih web trgovaca. Potrošači na portalu mogu pronaći sve informacije koje su im važne u procesu kupovine te postati dio zajednice web kupaca koja omogućava oprezniju i pametniju kupovinu.

Jeftinije.hr je dio grupe Ceneje koju su uključeni Ceneje.siIdealno.rs i Idealno.ba vodeći portali za usporedbu i praćenje ponuda web trgovina u Sloveniji, Srbiji i Bosni. Kada na Jeftinije.hr nađeš traženi proizvod, pod oznakom »Trgovine« možeš pogledati sve trgovce koje taj proizvod imaju u svojoj ponudi. Klik na logo trgovine preusmjerit će te u njihovu web trgovinu. Ako ne možeš odabrati proizvod, u svakom koraku pretraživanja za savjet možeš pitati korisnike foruma koji će ti rado pomoći u odabiru.

Neka Jeftinije.hr bude tvoja prva misao prije kupovine!

Na Jeftinije.hr ćeš pronaći:

- usporedbu cijena proizvoda u web trgovinama,

- forum, na kojem možeš brzo dobiti odgovore na svoja pitanja i pomoći drugim korisnicima,

- stručne testove proizvoda,

- usporedbu sličnih proizvoda prema njihovim karakteristikama,

- iskustva koje drugi korisnici imaju sa pojedinim proizvodima,

- objašnjenja tehničkih pojmova,

- vodiče za kupovinu koji će ti olakšati odabir.

 

Trenutno na Jeftinije.hr prikazujemo ponudu većine glavnih područja online prodaje: Audio & Video, Auto – Moto, Dom & Vrt, Erotika, Foto, Ljepota i zdravlje, Odjeća i obuća, Uredi i škola, Računalna oprema, Sport, Telefoni te Za djecu.

Za više detalja o načinu korištenja portala Jeftinije.hr pročitaj Često postavljana pitanja gdje se nalaze upute i savjeti za upotrebu portala. Objašnjeni su i postupci dobivanja informacija o asortimanu, cijenama i stanju zaliha pojedinih trgovina.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe